Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok/Hölgyek, összejönnétek...

Lányok/Hölgyek, összejönnétek olyan férfivel, aki heti szinten füvezik?

Figyelt kérdés

Az illetőnek 8 évvel ezelőtt egyre erősödő gyomorproblémái lettek, először elment a háziorvoshoz, sima vizelet, vérminta, továbbküldte belgyógyászhoz, onkológushoz, akik elküldték ultrahangos vizsgálatra, voltak további vérminták, hasi CT, röntgen, stb...

Később elküldte az illetőt még 5 különböző orvoshoz, volt aki olyannal állt elő, hogy lehet nem rágja meg az ételt elég alaposan, másik orvos szerint a daganat is szóba jöhet, úgyhogy mégtöbb vizsgálat volt, végül annyiban maradtak hogy többet kéne mozognia és egészségesebben táplálkoznia. Amivel az illető nem tudott nagyon mit kezdeni, a heti 4 edzés és egészséges étrend mellett.

Telt múlt az idő, elmúlt körül belül 5 év az illető közben befejezte a gimit minden egyes nap minden egyes percében ezeket a hasi görcsöket kellett elviselnie, amik néhol erősebbek néhol gynegébbek voltak, a bélműködése egyáltalán nem volt "megfelelő" és a hasi görcsök egyre jobban erősödtek, míg már aludni se tudott nagyon tőlük. Elment egyetemre és akkor jött rá, hogy ezek a görcsök idegi alapúak, visszament az orvoshoz aki javasolta a kamilla teát, miután ez nem működött neki felírt egy erősebb Drotaverin készítményt, ami allergiás reakciókat váltott ki nála és nem is használt görcsoldásra sem. Az illető beletörődött, de főleg vizsgaidőszak után volt hogy már remegett a teste a fájdalomtól napi szinten és le is fogyott elég rendesen.

Pár hónappal a vizsgaidőszak után pár ismerőse áthívta és füves cigivel kínálták, ami után pár perccel már alig érezte a fájdalmat. 7 év után először érezte úgy hogy nincs az az elviselhetetlen fájdalom és másnap is csak enyhébben, fél éven belül visszahízott 10 kilót és szinte teljesen megszűntek a fájdalmai a heti rendszerességgű cannabis fogyasztása után.

Kérdem, hogy egy ilyen jellegű cannabis használót is visszataszítónak tartotok, vagy csak nem jönnétek össze vele? Vagy egyáltalán nem zavarna?

szept. 8. 04:42
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, egyéb, leírom
Nő vagyok és összejönnék vele
Nő vagyok és nem jönnék össze vele, de nem ítélem el
Nő vagyok és elítélem
32 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
62%

Az idegi alapú problémát nem lehet nem idegi alapon meggyógyítani. A kiváltó okot kell megkeresni és azt megszűntetni. Stresszes életet élsz, vannak fel nem dolgozott traumáid...?

Inkább pszichológushoz menj, és azonnal hagyd abba a marihuánás cigit.

szept. 8. 04:56
 2/35 A kérdező kommentje:
Nem pszichológus, hanem pszichiáter volt, ő nyilván nem tudott segíteni, pszichológus még kevésbé tudna.
szept. 8. 04:58
 3/35 anonim ***** válasza:
64%

És te mit teszel azért, hogy rendbe gyere, azon kívül, hogy a gyengébbik utad választod? A saját problémáidat egyedül csak te tudod megoldani, mert te hoztad őket létre. A pszichológus, pszichiáter csak útmutatást ad, de a problémáidat neked kell megoldania egyedül.

Mivel idegi alapú, ezért fizikális dolgokkal nem is fogsz tudni rendbe jönni.

szept. 8. 05:07
 4/35 A kérdező kommentje:

Igen, a nehezebb út a szenvedés és a folyamatos hasi fájdalmak mellette hasmenés, amit inkább nem részletezek milyen szintű lemondásokat és fájdalmakat okoz. De ez a nehezebb út nem megoldás. A pszichiáter már elnézést, hogy ezt mondom, de 🐎🌲szt nem tudott csinálni, csak felírt egy gyógyszert, aminek már meséltem a mellékhatásáról.

Az, hogy Magyarországon ez nem egy legális alternatíva, az nem jelenti azt, hogy más országokban ne lenne gyógynövény, illetve nem írnák fel ugyanilyen jellegű problémákra receptre.

Persze nagyon szívesen várok minden javaslatot, de nehéz úgy stressz mentes életet élni, hogy mellette el is kell tartania magát az embernek és a legtöbb munka stresszel jár. Egyéb észrevétel? :)

szept. 8. 05:42
 5/35 anonim ***** válasza:
44%
Az a baj, hogy drága. Most ha folyamatosan fűvezel ahhoz jól is kell keresni. Jó persze megfizethető de azért plusz költség.
szept. 8. 05:46
 6/35 A kérdező kommentje:

Jól keresek, de ahhoz képest kis mennyiségben fogyasztva kb havi szinten egy gramm, stresszesebb hónapban 2. Ez összesen 4000-8000Ft. Ha valaki elmegy iszogatni egy éjszaka alatt ennek a többszörösét elkölti. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentem el iszogatni. Emellett szedek vitamint/probiotikumot, ami havonta 15 ezer körül van, ami máris drágább :D

Azért ez nem egy kokain vagy alkohol...

szept. 8. 06:14
 7/35 anonim ***** válasza:
44%

A hisztidet tarsd meg magadnak. Nemcsak egy szakember létezik. Menj pszichológushoz, ő nem ír fel gyógyszert, hanem beszélgetni fog veled, fel fogjátok tárni együtt a lelki dolgokat, ami a hasfájásodat okozza.

Google: hasi görcsök/hasfájdalom lelki okai.

Keress rá erre is.

De egyébként mit nem értesz azon, hogy egy lelki dolgot nem lehet fizikális, pl. gyógyszerrel, gyógynövénnyel, megoldani?

szept. 8. 06:27
 8/35 A kérdező kommentje:

De lelki eredetű dolgokkal sem, tudom hogy stresszes az életem és érzékeny vagyok a stresszre, attól még hogy egy vadidegennel kitárgyalom a múltam, ugyanúgy stresszes lesz az életem hacsak az az illető nem fog egymilliárdot adni, hogy utazgassam be nyugodtan a világot, amit kétlek.

Sajnálom ha neked egy kultúráltan megfogalmazott vélemény "hiszti".

Google: hiszti jelentése

Keress rá :)

szept. 8. 06:35
 9/35 anonim ***** válasza:
61%

Miért nem tanulod meg a helyes stresszkezelést?

Miért stresszes az életed? Miért nem változtatsz rajta?

Miért vagy érzékeny a stresszre?

Mi tört a gyerekkorodban, amiért így reagálsz?

Miért gondolod, hogy ha elmenekülsz, pl. az utazással, azzal megoldódik minden?

Miért nem vagy képes nyitottabbnak lenni, hisz neked vannak problémáid?! (Tudod, a koldus ne válogasson!)

szept. 8. 06:44
 10/35 anonim ***** válasza:
45%
Így a válaszaid alapján nem jönnék össze veled, pedig alapvetően nem zavarna, ha valaki heti egyszer elszív egy füves cigit, de ez hogy “jaj el kell magam tartanom ahelyett hogy milliárdosként beutaznám a világot, emiatt stresszelek és fáj a hasam” tényleg szimpla hiszti. Az ilyen embereket, akik utálják az életüket, kerülöm messzire, mindentől függetlenül.
szept. 8. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!