Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok/Hölgyek, összejönnétek...

Lányok/Hölgyek, összejönnétek olyan férfivel, aki heti szinten füvezik?

Figyelt kérdés

Az illetőnek 8 évvel ezelőtt egyre erősödő gyomorproblémái lettek, először elment a háziorvoshoz, sima vizelet, vérminta, továbbküldte belgyógyászhoz, onkológushoz, akik elküldték ultrahangos vizsgálatra, voltak további vérminták, hasi CT, röntgen, stb...

Később elküldte az illetőt még 5 különböző orvoshoz, volt aki olyannal állt elő, hogy lehet nem rágja meg az ételt elég alaposan, másik orvos szerint a daganat is szóba jöhet, úgyhogy mégtöbb vizsgálat volt, végül annyiban maradtak hogy többet kéne mozognia és egészségesebben táplálkoznia. Amivel az illető nem tudott nagyon mit kezdeni, a heti 4 edzés és egészséges étrend mellett.

Telt múlt az idő, elmúlt körül belül 5 év az illető közben befejezte a gimit minden egyes nap minden egyes percében ezeket a hasi görcsöket kellett elviselnie, amik néhol erősebbek néhol gynegébbek voltak, a bélműködése egyáltalán nem volt "megfelelő" és a hasi görcsök egyre jobban erősödtek, míg már aludni se tudott nagyon tőlük. Elment egyetemre és akkor jött rá, hogy ezek a görcsök idegi alapúak, visszament az orvoshoz aki javasolta a kamilla teát, miután ez nem működött neki felírt egy erősebb Drotaverin készítményt, ami allergiás reakciókat váltott ki nála és nem is használt görcsoldásra sem. Az illető beletörődött, de főleg vizsgaidőszak után volt hogy már remegett a teste a fájdalomtól napi szinten és le is fogyott elég rendesen.

Pár hónappal a vizsgaidőszak után pár ismerőse áthívta és füves cigivel kínálták, ami után pár perccel már alig érezte a fájdalmat. 7 év után először érezte úgy hogy nincs az az elviselhetetlen fájdalom és másnap is csak enyhébben, fél éven belül visszahízott 10 kilót és szinte teljesen megszűntek a fájdalmai a heti rendszerességgű cannabis fogyasztása után.

Kérdem, hogy egy ilyen jellegű cannabis használót is visszataszítónak tartotok, vagy csak nem jönnétek össze vele? Vagy egyáltalán nem zavarna?

szept. 8. 04:42
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

#10 ezt iróniának szántam :)

Elégedett vagyok az életemmel, de nyilván a saját korlátaimon belül vagyok boldog és nem várok el egy szinte lehetetlen dolgot, hogy a boldogtalanságba hajszoljam magam azzal, hogy szeretném elérni.

Az, hogy így állok a lelki terápiákhoz mint megoldás, az az eddigi rossz tapasztalatoknak a következménye. Voltam már ilyen beszélgetéseken pszichológusokkal Anyám túlféltése miatt, hogy minden rendben van-e. Az egészet egy nagy lehúzásnak éreztem akkor is, amit finoman közöltem is a pszichológus hölggyel, ekkor ő csak megsértődött, Anyám meg már nem vitt többet máshová sem. Megpróbálhatok nyilván pszichológushoz menni, de minek, ha úgyis lehúzásnak érzem, ahol egy idegen nő olyan dolgokról kérdezget, amikre nyilvánvalóan tudom a választ, különben nem kérdezné...

szept. 8. 07:41
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
Minden füvesnek van csaja.
szept. 8. 09:21
 13/35 anonim ***** válasza:
29%
A heti egyszeri füvezés engem speciel nem zavar rekreációs szinten se (heti többször már zavarna), de nem ez a megoldás a szomatikus problémákra. Szerintem is rosszul állsz hozzá a terápiához. Alapből van ezer fajta, ezek nem szimplán beszélgetések feltétlen. A hatékonyságuk meg tudományosan bizonyított, valami 40-45% körül szoktak működni az embereknek. Érdemes más szakembereket is keresni. Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy az emberek többsége, aki szidja a terápiát, hogy mennyire felesleges és lehúzás, az jellemzően csak fél megnyílni és szembenézni a problémáival. Az is jellemző ezekre az emberekre, hogy azokkal a problémáikkal védekeznek, amit ők maguk is belátnak, látszólag ezzel bizonyítva, hogy mennyire átlátják a saját helyzetüket és nincs szükségük külső segítségre, miközben más dolgokat meg elnyomnak mélyebbre.
szept. 8. 11:22
 14/35 anonim ***** válasza:
57%
Bírom, mikor egy ideggyenge kis kukac azzal menti a narkózását, hogy de neki erre szüksége van :D
szept. 8. 16:46
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarom a kérdezőt védeni, de hol vannak azok a kommentek, hpgy a fű egészséges, meg nem is olyan káros, mint amik az olyan kérdések alatt vannak, ahol a kérdező ellenzi a drogokat?? Nem tűnik fel a kettős mérce? :D
szept. 8. 17:16
 16/35 anonim ***** válasza:

Miért, a fű egészséges? Hol van az leírva, hogy még kis mennyiségben is a marihuána egészséges? Csak erős fájdalomcsillapító hatású esetleg, plusz függővé válsz tőle.

szept. 8. 18:20
 17/35 anonim ***** válasza:
Jav. 15-ösnek ment, nem a 14-esnek.
szept. 8. 18:20
 18/35 anonim ***** válasza:
84%
A Nirvana énekesével is ugyanez volt, csak ő neki a heroin segített. És nem, nem járnék rendszeresen füvező fiúval.
szept. 8. 19:32
 19/35 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem járnék olyannal, aki füvezik, cigizik, vagy rendszeresen iszik. Ezeket pedig külön-külön, illetve együtt is mondom. Nem érdekel az indoka rá, hogy miért használ, fogyaszt ilyeneket, nálam ezek olyan dolgok, amikből tényleg nem engedek.
szept. 8. 20:04
 20/35 A kérdező kommentje:

Bár azért a heroin kicsit messze van a fütől, előbbi klasszikus értelemben függőséget okoz, leépít testileg, szellemileg és sehol nem legális, de akkor rendben van hogy az emberek függőséget okozó lyricát, xanaxot, frontint használnak különböző mentális állapotokra, de az orvosilag igazolt marihuána sokkal kevesebb mellékhatással és függőségi potenciállal máris egy elítélendő dolog? A pszichológus pedig úgy tudom felméri inkább a dolgokat, hogy megállapítson valamit, de azzal hogy beszélget egy illetővel nem fogja megoldani a problémáit, ha súlyosabb inkább továbbküldi pszichiáterhez aki felír neki frontint, xanaxot, stb...

Tehát ha jól értem ezeket a gyógyszereket hatványozottan elítélitek, mert ezeknek valóban magasabb a függőségi potenciálja?

szept. 8. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!