Más is gyakran össze szokott veszni a szüleivel?
Anyám nekem bántalmazó. Gyerekkirunkban vert kesobb lekvázott kontrollmániás is soha senkim nem lehet haljak meg szüzen is ne legyen családom gyerekem meg ne segitsen senki, ha anyagilag megszorulok, utcára is kidobott már, mindenkinek hatudik rolam gyerekkoromban az intim dolgaim is kitargyalta a szomszedokkal is(pl megkott a menstruacio vagy nőgyógyászhoz megyek)ha neha volt is barátom annak be akart mindig mocskolni.
(Értelmiségi szülő egyébként diplomás és 2 cége van.apának is. Apa soha nem védett meg. Anya megvezeti bármivel de bárki mást is. Amikor pszichologushoz is mentem akkor elkezdett engem lehordani bolondnak aki pszichologushoz jár a hátam mögött meg a pszichologusnak is lekv ázott és megvezette azt is. Ami ugy derult ki. Ugyanis a pszichologus el se mondta hogy anyám felkereste es teletömte a fejét.)
Azota persze külön élunk fel is nőttem a gyerekem is próbálta ellenem hangolni (a gyerek el is sírta magát)ez elidegenítés a gyerek bántalmazása is egyben. El van tiltva az unokájától, csak gyámügyi engedéllyel találkozhatna vele.
Komolyan eszem megáll hogy lehet egy anya ilyen. A pszichologus szerint klimax meg van ilyen hogy anya lánya féltékenység meg ne haragudjak rá nehéz gyerekkora volt elvégre az anyja verte őket is.
Mivel mai napig is a legkisebb kontaktban is ott rúg belém ahol csak tud, (most pl a lakcimadataimmal élt vissza kiadja biztosítóknak stb.)azzal kel fekszik hogyan bántalmazhatna, de én meg bocsássak meg "szegénynek" mert kvázi "bolond"?
A gyerekkorom arrol szólt hogy azert kellett elsősorban hogy legyen barátom hogy elmenekülhessek otthonról!
Sajnos igen.
Apa pillanatok alatt fel tudja kapni a vizet, és addig nem lehet hozzászólni, míg le nem nyugszik, ami nem mindig történik meg hamar.
Anya meg úgy és olyan stílusban beszél sokszor házon belül, mint más a kutyával. Sokszor mostanság amúgy publikus helyeken is, de nem zavarja, amikor megbámulnak minket érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!