Zavar hogy gyorsan telik az idő ezért gyorsan öregszel?
Figyelt kérdés
Szerintem az idő nagyon gyorsan telik.
Nem rég akik 2000-ben születtek 16 éves gyerekek voltak, most meg akik 2000-ben születtek azok 24 éves Felnőttek!
Na erre varrjatok gombot!!!
szept. 4. 12:46
1/16 anonim válasza:
Nem szoktam ezen gondolkodni. Nem érzem magam öregnek, 32 vagyok.
4/16 anonim válasza:
Öregedni senki se szeret. Csak hàt ez van.
5/16 anonim válasza:
Fordítsd a figyelmedet inkább arra, hogy mennyi mindent megtehetsz még mielőtt kicsekkolsz. A múlton keseregni időpazarlás, nem tudod megváltoztatni, azt ami letelt.
Én leginkább abból veszem észre, milyen gyorsan telik, hogy a gyerekeim már tinik, pedig mintha tegnap lett volna, hogy pelenkát cserélek. Van sok szép emlékünk és ennyi, majd lesz még több.
6/16 anonim válasza:
Sokáig meg sem fordult a fejemben, csak mostanra szivárgott le....
8/16 anonim válasza:
32 évesen még senki sem érzi hogy idős, majd egy 4 év múlva érzed, látod hogy hűűű bazzz...
9/16 anonim válasza:
38-39-40 meg aztán nagyon megnyomja!
10/16 anonim válasza:
"Na erre varrjatok gombot!!!"
Hű, azzta csokis csőtészta fú öccsém, te aztán nagyon unatkozhatsz, ha ez neked ekkora pöpecség! Nem akarsz inkább összeszedni egy csajt? 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!