A férfiak, miért ijednek meg ha egy nő érezni kedz valamit?
Van egy srác, aki iránt érezni kezdtem. A nyáron sok időt töltöttünk és bevallotta, higy tetszem neki. Meg nem sexeltünk, de párszor összebújtunk.
Ezen kívül sokat beszéltünk messengeren. Pár napja viszont azt érezte rajtam, hogy én már többet éreznék ezért megijedt. A szokottnál távolságtartóbb lett, ezzel csak az a gond, hogy munkatársak vagyunk.
Azt mondta ő nem akar megbántani és hülyíteni, ezért inkább ne folytassuk, amit elkezdtünk.
Én nagyon hülyén érzem magam, olyan gyomor idegem van.
"Van egy srác, aki iránt érezni kezdtem."
"Pár napja viszont azt érezte rajtam, hogy én már többet éreznék ezért megijedt."
Figyu...próbálj már meg értehetően fogalmazni, mert ezeknek a mondatoknak nem sok értelme van.
Vonzó nőnek tart, akit kedvel is, de nem szerelmes beléd. Te pedig ha jól értem beleszerettél. Leegyszerűsítve: nem ugyanazt érzitek, ezért a srác két dolgot tehet:
1: Véget vet azonnal a dolognak, mert fél, hogy később sem alakul ki nála az, ami nálad már megvan.
2: Ad esélyt kettőtöknek, abban a reményben, hogy idővel majd ő is azt fogja érezni, amit te. Itt viszont fennáll a veszélye, hogy nem fogja, akkor pedig pár hónap járás utáni szakítás után majd érezheted úgy, hogy hülyített, kihasznált, átvert stb... Na, pontosan ezért választotta inkább az első verziót.
Sok nő el sem tudja képzelni, hogy mi faszik sem tudhatjuk mindig pontosan, hogy mit is érzünk a másik iránt és az adott érzés elég-e ahhoz, hogy ki tudjunk alakítani a nővel egy harmonikus párkapcsolatot.
A szerelem erős túlzás.
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!