Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem a férfiak szednek...

Miért nem a férfiak szednek fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Logikusabban a férfiak tudnak 1 nap több nőt is teherbe ejteni, míg a nő 9 hónapon keresztül terhes.
aug. 8. 13:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Mert a férfiaknak nincs peteérési ciklusa.
aug. 8. 13:06
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

Van férfiaknak? Ha lenne is, szerintem nem törődnének annyira vele. A nő marad ott a gyerekkel, ha gond van.

A nőknek érdeke, hogy ne essenek teherbe, ha nem akarnak.

aug. 8. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Végülis ha úgy vesszük, én szoktam. Csak nem szedni, hanem a farkamra húzni aktus előtt. Kotonnak hívják.

Egyébként ha a biokémiai lehetőségeket nézzük, a férfi számára nehezebb lenne fogamzásgátlót készíteni.

Meg legyünk őszinték: a többség akkor is a nőtől várná el, hogy szedje, mert derogálna neki, sértené a dominanciaérzetét az, ha ő tenne az ügy érdekében. Szerinted aki egy gumiért is hisztizik, az majd be fog venni valamit, aminek garantáltan kellemetlen mellékhatásai lesznek?

aug. 8. 13:17
 4/15 A kérdező kommentje:
elvileg már fejlesztettek ki olyan fogamzásgátlót férfiaknak amit a vállukba beadva működik.
aug. 8. 13:29
 5/15 A kérdező kommentje:
#2 a nőnek az érdeke? miért is?
aug. 8. 13:29
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

1. a nőnek igenis fontosabb, hogy védekezzen, mert neki csinál programot a gyerek a kövi 20 évre.

2. a teremtés koronáinak 80%-a nem szedné a gyógyszert, mert impotensnek érezné magát a nemzőképessége elvesztésétől. Ezt pontosan tudják a gyógyszergyártók is, ezért is nem ölnek sok energiát a fejlesztésbe.

aug. 8. 14:20
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

1. Nem logikusabb, mert 1 nő szintén annyi alkalommal van kitéve a teherbe esésnek ahányszor szexel. Az hogy az első után 9 hónapig nem tud újra az egy más dolog. Ha egyáltalán nem akarsz terhes lenni, akkor mindegy hogy nem eshetsz egy nap kétszer teherbe.

2. Mert nem létezik. Dolgoznak rajta. De elég nehéz szedni a semmit. Ha feltalálsz egy jó megoldást, biztos lesz rá igény. A normális férfiak se szeretnek rizikózni azzal hogy fizetnek-e gyerektartást egy futó kaland után. Persze ott a gumi, de gondolom férfi társaim örülnének egy dupla biztosításnak.

Nem önzőség. Nincs rá lehetőségünk.

Amúgy meg le lehet pontozni, de a női fogamzásgátlók se teljesen egészségesek. Én emiatt is gumi párti vagyok. Nem ugyan olyan, de elég közeli érzés hogy megérje. Plusz úgy még nemi betegséget is nehezebben kapod el ha kamus a másik.

aug. 8. 14:35
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Mert még nem találták fel a ffi fogamzásgátlót 😅 Ilyen egyszerű. Vannak rá kísérletek, de nincs meggyőző eredmény. A nők hormonháztartása ebből a szempontból könnyebben mahinálható.
aug. 8. 14:35
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
A férfi fogamzásgátlót óvszernek hívják.
aug. 8. 14:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"a nőnek az érdeke? miért is?"

Ha el akarja kerülni, hogy teherbe essen, akkor igencsak érdeke, igen.

aug. 8. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!