Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire veszitek figyelembe...

Mennyire veszitek figyelembe a nyaralás tervezésekor, hogy akkor menyjetek, mikor nem lesz meg a menzeszetek? [Akik nem szednek fogamzásgátlót olyan személyektől kérdezném]

Figyelt kérdés
aug. 7. 15:13
1 2
 1/11 Kései Sirató ***** válasza:
74%

Ha van rá lehetőség (jó a többi családtagnak, illetve tudnak helyettesíteni a munkahelyemen), akkor olyan héten nyaralok, amikor nincs meg a mensesem, mert mindenképpen kényelmesebb.

Ha mégis akkor tudok csak nyaralni menni, amikor megvan, akkor nem olyan helyre megyek, ahol fürdés a fő program, hanem inkább városnézős nyaralásra.

aug. 7. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Menjetek*

Régen figyelembe vettem. Pl egy kanadai út inkább 21 helyett 17 napos lett hogy pont ne legyen meg

Ma már nem érdekel. Egyrészt úszós programra már tudok tampont használni, másrészt mensibugyival kb meg se érzem.

De mázlis vagyok, az enyim viszonylag fájdalommentes

aug. 7. 15:16
 3/11 anonim válasza:
78%
Nem veszem figyelembe semennyire. Engem egyáltalán nem zavar az, ha menstruálok. Azok is pont olyan napok, mint a többi.
aug. 7. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel hónapokkal előbb be kell írnom a szabiterveimet, és ennyire azért nem pontos, nem tudok igazán tervezni. Egy hétvégi strandolásnál figyelembe veszem mindhármunk ciklusát. Másnál nem, mert szerencsére egyikünk sem dől ki, ha megjön.
aug. 7. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudtam tervezni, mert rendszertelen volt.
aug. 7. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell figyelembe venni. Ha megjön, akkor megjön, tampon, intimkehely, görcsoldó, és probléma megoldva. Nehogy már még a menstruációhoz igazítsuk a nyaralást!!! főleg, ha nem is rendszeres...
aug. 7. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha lehet, akkor eléggé. Főleg víz mellett.
aug. 7. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Sose veszem figyelembe mert általában egy 20-25 fős baráti társasággal megyünk nyaralni. Tökmindegy hova időzítjük. Mindig lesz a társaságban épp akkor menstruáló nő.
aug. 7. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Semennyire, mert tuti, hogy akkor találja ki a szervezetem, hogy hopp 30 nap helyett 21-re jön meg, vagy 24 helyett 38-ra :D

Kb-re belőjük - és 95%-ban valamikor megjön közben, szóval már elengedtem ezt a dolgot.

Viszek tampont, betétet, fájdalomcsillapítót és élvezem a nyaralást.

aug. 8. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos nehéz sokkal hamarabb tervezni, mert mindig van néhány nap különbség és így 6 hónap alatt teljesen máskor jön meg, mint amit előzetesen kiszámolok.

Amúgy nekem nagyon rossz, mert erős a vérzésem és az első napokban rosszul is szoktam lenni. Nem görcsölök, hanem úgy érzem magam, hogy élni sincs kedvem, mindenem fáj. Sajnos nem hasznal a fájdalomcsillapító se erre. Irigylem akinek semmi problémát nem okoz, nekem is már a vége felé könnyebb. (7 napos sajnos)

aug. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!