Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legeslegjobb és...

Mi volt a legeslegjobb és legeslegborzasztóbb élményed az életben, ami eddig történt veled?

Figyelt kérdés
aug. 31. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Legeslegborzasztóbb: anya halála

Legeslegjobb: párommal egy hetet egy fehérhomokos pálmafás parton nyaraltunk, ami történetesen a Karib-térség volt

aug. 31. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Legeslegjobb a lányom születése.

Legeslegborzasztóbb mikor vezetés közben elaludtam és szalagkorlátnak ütköztem.

aug. 31. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Jöhetnek még!

Nekem legeslegborzasztóbb: anya halála.

Legeslegjobb: sikerült a műtétem

aug. 31. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Legrosszabb: hasnyálmirigy-gyulladással voltam 1 hónapig kórházban élet és halál között

Legjobb: utazás Olaszországba (Velence, Róma stb.)

aug. 31. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
58%
Legszebb élményem (élményeim) a gyerekeim születése, ráadásul nagyon könnyű szüléseim voltak. A legborzasztóbb - anyukám halála, és ami csak tetézte ezt a rossz érzést, az, hogy a temetés után két nappal versenyre kellett mennünk a hegedűsökkel, és hirtelen nem tudtak találni másik korrepetítort, aki helyettesített volna. Míg zenéltünk, végig folytak a könnyeim. (a kislány valami nagyon lassú darabot játszott, és közben az járt eszemben, hogy anyukám is hegedült valamikor).
aug. 31. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Legrosszabb: édesapám halála. Legjobb: az esküvőm.
szept. 1. 00:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!