Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen meggyűlöltem a...

Teljesen meggyűlöltem a nyarat, más is van így?

Figyelt kérdés
Augusztus vége van és kint továbbra is kemence. Úgy érzem teljesen elfogyott a türelmem minden téren. Nem bírok már a négy fal közt élni. Régen, 25 éve amikor gyerek voltam a nyár a feltöltődésről szólt, most a túlélésről. Régen alig vártuk a nyári szünetet, egész nyáron kint voltunk a szomszéd gyerekekkel az utcán és játszottunk, tollasoztunk, bicikliztünk, strandoltunk. Most két opció van, vagy elmész a strandra ahol a tömegben lehet aszalódni és égni a napon, vagy bezárkózol a négy fal közé és próbálsz túlélni. Nem lehet elmenni sétálni, nem lehet programozni, kimozdulni. Nem lehet sportolni. Rendesen depressziós lettem a kényszeres bezártságtól. Elfáradtam, hogy rettenetesen szarul alszok hónapok óta. Úgy érzem ki vagyok merülve. Pattanásos a bőröm, pedig egyébként mindig makulátlan. Legyen már vége, könyörgöm.

aug. 26. 16:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az Alföldön élek, képzelhetitek, mi van itt, folyamatos 35+ fokok. Olyan, mintha soha nem érne véget ez a nyár, ki sem lehet menni.
aug. 26. 17:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem viselem ennyire szarul amikor muszáj jönni-menni (dolgozni, stb), de ebben egyetértek veled. A szabadnapjaimon nekem sincs semmi kedvem kimenni a 35 fokba úgy sem, hogy amúgy nem vagyok rosszul, nincs semmi konkrét bajom, az izzadás sem érdekel annyira, mert jól működik a dezodorom is és a hajlatokon kívül nem is vagyok nagyon izzadós. De egyszerűen ha hétvége van és meglátom, hogy milyen az idő, akkor azonnal eldöntöm, hogy na, akkor klíma alatt pihenés. Egyszerűen NULLA motivációm van kimenni a lakásból ilyenkor.
aug. 26. 17:55
 13/21 A kérdező kommentje:
És az a durva, hogy (egyenlőre) semmilyen betegségem nincs, öreg sem vagyok, elhízva sem vagyok. Tehát bírnom kéne és már most is megviseli a szervezetem. Mi lesz később?
aug. 26. 18:02
 14/21 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező fejben gyenge vagy. Ennyi az egész. A nyár lesz neked a legkisebb gondod az életben. Már maga a kérdésed, ahogy megfogalmaztad olyan, mint egy zakkant elméé. Nincs miről beszélni. Nyár, a napsütés a téma vágod.
aug. 26. 18:17
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Én szeretem a nyarat, de miért lenne "zakkant" az, aki nem szereti ha hetekig nem megy 25 fok alá a hőmérséklet? Teljesen normális hogy ez megvisel valakit, még akkor is ha egészséges a szervezete...

aug. 26. 18:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Gyűlölni azért nem gyűlölöm, de az utóbbi 2-3 évben már én sem úgy viselem a nyarat, mint azelőtt. Már több éve rendszeresen szédülök és nyomott vagyok, amikor tartósan 32°C felett van a napi maximum. Idén viszont különösen megterhelő volt, hogy úgy sütött a nap, mintha szabályosan perzselt volna. Legtöbbször elaludni is nehéz volt, napközben meg szinte végig álmos, fáradékony voltam.

Szóval, időjárás tekintetében már vártam az őszt.

aug. 27. 10:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én továbbra is bírom, viszont ilyen szempontból sajnos kezd érthető lenni a helyzet. A mostani nyár tényleg túlhaladt egy ponton. Ugyan nem dőlt meg az abszolút rekord, de ilyen hosszan tényleg valóban soha sem volt hőség.
aug. 27. 12:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem muszáj lesz északabbra költözni, mert már a tavalyi nyarat is nagyon nehezen viseltem, az idei meg borzalom.

Kb. 1 hónapja 32-35 fok van, ezt nem tudom és nem is akarom megszokni. Aludni és biciklizni sem tudok rendesen, az agyam teljesen le van lassulva, sokszor étvágyam sincs.

aug. 29. 12:08
 19/21 anonim ***** válasza:
A többség szerint ez a természetes következménye a túlfogyasztásnak stb . Érdekes hogy csak itt nincs 4 évszak Alpoktól van , ott heti 2 eső , de itt állandó aszály forró szél tavasz jön és nyár váltakozás .
aug. 30. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
14@ Mit keresel itt a tébolydából ? Free wifi jár az ápoltaknak , te szerencsétlen balfék .
aug. 30. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!