Korábban jártam valakivel de mára már meggyűlőltem.Hogyan lehetne ezt az érzést kikapcsolni,csillapítani,hogy semlegesen érezzek vele szembe?N
Kamus.
kérdező errefelé nagy mesemondó hírében áll, mert egyik kérdésében 17 éves volt, a másikban fogyatékos, a harmadikban gyereke volt, karácsonykor azt is kiírta hogy az aznap meghalt motoros miatta halt meg a szakítás hatására, munkahelyet is keresett, ezzel párhuzamosan a jelenlegi munkahelyén meglopott valakit, és még családon belüli bántalmazásban is része volt, és egy zsarnokkal él együtt.
Mivel még mindig nem tiltották ki, érdemes úgy kezelni hogy amit kérdez sem igaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..
Áldd meg őt gondolatban valahányszor eszedbe jut. Előbb-utóbb ki fog alakulni a szívedben a valódi jóindulat.
Én egy bizonyos országot nem szerettem, de nem akartam őket nem szeretni, ezért mindig, amikor mosogattam, elképzeltem, hogy a kezemből kifolyó víz visszakerül a természetbe, és áldásként hull arra az országra. Hónapokba telt, de az ellenérzésem teljesen átalakult, és az az ország speciálisan kedves a szívemnek.
Talán mond el neki azokat az érzeseket,amiket érzel iránta
ezek után.
Ennyi
A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!