Meggyűlöltek, mert többet keresek mit tegyek?
Adott egy munkahely több részleggel. Én hivatalosan az "A" részleghez tartozom, de pár éve kölcsönadtak a "B" részlegnek. Tehát papíron az "A" részhez tartozom, gyakorlatilag a "B" - hez. Kaptunk egy kis + juttatást ami amúgy hivatalosan csak az "A" részlegnek járna, viszont a vezetőség jó szándékkal egy ideig a "B" - nek is adott.
Viszont most elvették a B részlegtől ezt a kiegészítést, és csak az A kapja. Mivel én hivatalosan az A-hoz tartozom ezért én tovább kapom. Több tízezer forint, a százat nem éri el. Viszont hatalmas bérfeszültséget okozott, és akikkel eddig jól elvoltam sem úgy állnak hozzám mint előtte. Próbálok kitartani, mindent magamra vállalok, de nem tehetek róla, hogy én többet kapok. Gyomorideggel megyek be dolgozni. Mit tegyek? A főnökség nem akar visszatenni a másik részre mert alig van itt ember. Nagyon kikészültem fizikailag is mentálisan is lelkileg is ebben a helyzetben. Hogyan kezeljem? Sosem fognak már velem úgy viselkedni mint előtte?
Látszik, hogy nem az Oroszlánkirályon nőttél fel.
Akkor megtanultad volna: Hakuna Matata!
Ez a felnőtteknél annyit jelent, szarni bele!
Barátkozni jársz be a munkahelyedre? Vagy miből vagy, vattacukorból?
Bemész, köszönsz, elvégzed a dolgod, köszönsz hazamész. Mi okoz ebben problémát?
Gyomorideg... El se hiszem, hogy vannak ilyen emberek. Szarni a pofájukra!
Én unaloműzésből fényképeket mutogatnék nekik, miket vettem a plusz pénzből!
Nekik úgyse lesz több attól, ha neked kevesebb lenne. Ez bizonyíték arra, hogy ostoba emberek.
Ez pedig kiváló lehetőség arra, hogy agyvérzésig idegesítsd őket.
Teli pofával röhögnék rajtuk! :D
Én csak azt nem értem, hogy mit stresszelsz ezen? Mert valamit biztos, hogy nem jól reagáltál le az elején.
Én ilyen helyzetben ha nekem valaki ezt szóba hozná, mondanám neki, hogy ott a főnök, nála reklamálj. Igazából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!