Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meggyűlöltek, mert többet...

Meggyűlöltek, mert többet keresek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Adott egy munkahely több részleggel. Én hivatalosan az "A" részleghez tartozom, de pár éve kölcsönadtak a "B" részlegnek. Tehát papíron az "A" részhez tartozom, gyakorlatilag a "B" - hez. Kaptunk egy kis + juttatást ami amúgy hivatalosan csak az "A" részlegnek járna, viszont a vezetőség jó szándékkal egy ideig a "B" - nek is adott.

Viszont most elvették a B részlegtől ezt a kiegészítést, és csak az A kapja. Mivel én hivatalosan az A-hoz tartozom ezért én tovább kapom. Több tízezer forint, a százat nem éri el. Viszont hatalmas bérfeszültséget okozott, és akikkel eddig jól elvoltam sem úgy állnak hozzám mint előtte. Próbálok kitartani, mindent magamra vállalok, de nem tehetek róla, hogy én többet kapok. Gyomorideggel megyek be dolgozni. Mit tegyek? A főnökség nem akar visszatenni a másik részre mert alig van itt ember. Nagyon kikészültem fizikailag is mentálisan is lelkileg is ebben a helyzetben. Hogyan kezeljem? Sosem fognak már velem úgy viselkedni mint előtte?

2023. júl. 4. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi köze van a fizetésedhez??? Miért tudja bárki is hogy mennyi keresel cégen belül?
2023. júl. 4. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A fizetéséröl épeszü ember nem beszél másoknak, ez privát infó, senkinek sincs köze hozzá
2023. júl. 4. 20:58
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Látszik, hogy nem az Oroszlánkirályon nőttél fel.

Akkor megtanultad volna: Hakuna Matata!

Ez a felnőtteknél annyit jelent, szarni bele!

Barátkozni jársz be a munkahelyedre? Vagy miből vagy, vattacukorból?

Bemész, köszönsz, elvégzed a dolgod, köszönsz hazamész. Mi okoz ebben problémát?

Gyomorideg... El se hiszem, hogy vannak ilyen emberek. Szarni a pofájukra!

Én unaloműzésből fényképeket mutogatnék nekik, miket vettem a plusz pénzből!

Nekik úgyse lesz több attól, ha neked kevesebb lenne. Ez bizonyíték arra, hogy ostoba emberek.

Ez pedig kiváló lehetőség arra, hogy agyvérzésig idegesítsd őket.

Teli pofával röhögnék rajtuk! :D

2023. júl. 4. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy mit stresszelsz ezen? Mert valamit biztos, hogy nem jól reagáltál le az elején.

Én ilyen helyzetben ha nekem valaki ezt szóba hozná, mondanám neki, hogy ott a főnök, nála reklamálj. Igazából ennyi.

2023. júl. 4. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki így áll a másikhoz a fizetése miatt, azzal nem érdemes foglalkozni. A lehetőség adott mindenkinek több részlegre --> több munkára--> több pénzre. Azt nem nézik, hogy milyen áron kaptad, csak azt, hogy mennyit. Szóra sem érdemes az ilyen ember, buta és irigy.
2023. júl. 4. 21:01
 6/8 anonim válasza:
100%
Ne foglalkozz ilyenekkel, csak rád és a munkáltatódra tartozik, mennyit keresel. Ahogy előttem is írták, a lehetőség mindenkinek adott, hogy többet keressen vagy mást csináljon.
2023. júl. 4. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy jártam én is. Kiemeltek egy pozícióba, de a válságos időszak miatt papíron nem vehetnek fel oda új embert. Az történt, hogy a mindenféle bónuszomat megtarthattam (én alkudtam ki), amit időközben a többiektől elvettek. Volt ám belőle anyázás, de hogy engem mennyire kvára nem érdekel, hogy ki-mit gondol rólam :D mindenkinek ott volt a lehetőség.
2023. júl. 4. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod nekik, ha ilyen gondjuk van, keressék fel a főnököt, és álljanak neki elő az anyagi panasszal, ne veled tahóskodjanak. Esetleg még kérdezd meg, hogy mégis mit szeretnének, mit tegyél? Hozzátéve, hogy felmondani biztos nem fogsz az ő lelki nyugalmukért.
2023. júl. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!