Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 25 év szakmai múlttal meggyűlö...

25 év szakmai múlttal meggyűlöltem a szakmámat. Hogyan találjak új feladatot?

Figyelt kérdés

Informatikus vagyok. Nagyon sok okból elegem van belőle. (Vannak objektív okok, de lényeg, hogy 25 év elég volt)

A vizsgákkal el vagyok maradva. (Sok 100 000 forintot kéne rákölteni, de a motiváció hiányzik)

Más szakmát szeretnék tanulni, de olyasmi ami érdekelne az már mind rég kihalt szakma.

Esetleg valami olyasmi, mint gyorstalpalón pszichológiát elvégezni? (törvényi gondok vannak vele)

Hogyan találhatok olyan határterületet, ami az informatikával "határos" (érjen valamit a tapasztalatom), de nem undorodom tőle?

2018. aug. 1. 05:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Most olvastam valahol, hogy life coach képzések indulnak. Ott lehet fejlődni, mások segítségére lenni, hasznosat művelni. Én is huszonév után égtem ki a saját szakmámban és kezdtem új értelmet keresni az életemnek. Magam is gondolkodom ezen a coach dolgon.
2018. aug. 1. 06:39
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Jajjj ne...csak life coach NE! Max. akkor, ha a környezetedben te akarsz a legnagyobb gyökér lenni!
2018. aug. 1. 08:09
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Legyél IT auditor vagy IT coach,esetleg Scrum Master.

Ne utàld ebben a jövő sőt egyre jobban.

2018. aug. 1. 08:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi a baj a life coach dologgal? Tényleg érdekel.
2018. aug. 1. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nincs mit ezen magyarázni. Life coach egy kamu. Ha elmondod, hogy life coach vagy, az emberek fele a képedbe röhög, a másik azt se tudja micsoda. Ráadásul a Szabó Péter-féléktől falra tudnék mászni.
2018. aug. 1. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Pont Szabó Pèter aki amúgy hiteles is lenne,az màs kèrdès,hogy a marketingje nem guszta dolog.

De ő letett valamiket az asztalra,nèzzetek rá a face oldalàra.

2018. aug. 1. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Mit tett le az asztalra? HITELES EMBER?

Azon kivul, hogy egy flegma fsz.

Vagy tinilány vagy, vagy egy negyvenes egyedülálló nő gyerekkel. Naiv, buta, semmirekellő emberek, akik hisznek neki. Hiteles ember úgy, hogy egy az egybe Brian Tracy-t másolja.

Life coach embereknek nincs jövője Magyarországon. Amerikaban hiteles emberek, tényleg motiválóak, NBA NFL csapatoknál is teljesen megszokott a jelenléte. Nekünk meg csak ilyen faszik jutottak.

2018. aug. 2. 06:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Èn is informatikus vagyok, èn is undorom a szakmámtól, szóval átèrzem.

Menj el fizikai munkásnak, nekem bevált.

2018. aug. 2. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is az évek alatt már szinte megszerettem a fizikai munkát. Azért lelem benne örömöm, mert amíg bírok mozogni, addig sziklaszilárdan tudom, hogy még van bennem élet.
2018. aug. 7. 07:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Telemarketing vagy amihez nem kell kimondottan szakma?
2018. aug. 13. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!