25 év szakmai múlttal meggyűlöltem a szakmámat. Hogyan találjak új feladatot?
Informatikus vagyok. Nagyon sok okból elegem van belőle. (Vannak objektív okok, de lényeg, hogy 25 év elég volt)
A vizsgákkal el vagyok maradva. (Sok 100 000 forintot kéne rákölteni, de a motiváció hiányzik)
Más szakmát szeretnék tanulni, de olyasmi ami érdekelne az már mind rég kihalt szakma.
Esetleg valami olyasmi, mint gyorstalpalón pszichológiát elvégezni? (törvényi gondok vannak vele)
Hogyan találhatok olyan határterületet, ami az informatikával "határos" (érjen valamit a tapasztalatom), de nem undorodom tőle?
Legyél IT auditor vagy IT coach,esetleg Scrum Master.
Ne utàld ebben a jövő sőt egyre jobban.
Pont Szabó Pèter aki amúgy hiteles is lenne,az màs kèrdès,hogy a marketingje nem guszta dolog.
De ő letett valamiket az asztalra,nèzzetek rá a face oldalàra.
Mit tett le az asztalra? HITELES EMBER?
Azon kivul, hogy egy flegma fsz.
Vagy tinilány vagy, vagy egy negyvenes egyedülálló nő gyerekkel. Naiv, buta, semmirekellő emberek, akik hisznek neki. Hiteles ember úgy, hogy egy az egybe Brian Tracy-t másolja.
Life coach embereknek nincs jövője Magyarországon. Amerikaban hiteles emberek, tényleg motiválóak, NBA NFL csapatoknál is teljesen megszokott a jelenléte. Nekünk meg csak ilyen faszik jutottak.
Èn is informatikus vagyok, èn is undorom a szakmámtól, szóval átèrzem.
Menj el fizikai munkásnak, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!