25 év szakmai múlttal meggyűlöltem a szakmámat. Hogyan találjak új feladatot?
Figyelt kérdés
Informatikus vagyok. Nagyon sok okból elegem van belőle. (Vannak objektív okok, de lényeg, hogy 25 év elég volt)
A vizsgákkal el vagyok maradva. (Sok 100 000 forintot kéne rákölteni, de a motiváció hiányzik)
Más szakmát szeretnék tanulni, de olyasmi ami érdekelne az már mind rég kihalt szakma.
Esetleg valami olyasmi, mint gyorstalpalón pszichológiát elvégezni? (törvényi gondok vannak vele)
Hogyan találhatok olyan határterületet, ami az informatikával "határos" (érjen valamit a tapasztalatom), de nem undorodom tőle?
2018. aug. 1. 05:50
11/11 anonim válasza:
Szeresd a munkát, mert az nemesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!