Augusztus vége van és kint továbbra is kemence. Úgy érzem teljesen elfogyott a türelmem minden téren. Nem bírok már a négy fal közt élni. Régen, 25 éve amikor gyerek voltam a nyár a feltöltődésről szólt, most a túlélésről. Régen alig vártuk a nyári szünetet, egész nyáron kint voltunk a szomszéd gyerekekkel az utcán és játszottunk, tollasoztunk, bicikliztünk, strandoltunk. Most két opció van, vagy elmész a strandra ahol a tömegben lehet aszalódni és égni a napon, vagy bezárkózol a négy fal közé és próbálsz túlélni. Nem lehet elmenni sétálni, nem lehet programozni, kimozdulni. Nem lehet sportolni. Rendesen depressziós lettem a kényszeres bezártságtól. Elfáradtam, hogy rettenetesen szarul alszok hónapok óta. Úgy érzem ki vagyok merülve. Pattanásos a bőröm, pedig egyébként mindig makulátlan. Legyen már vége, könyörgöm.
A gyűlölet erős kifejezés de egy kicsit sem élvezem ezt a poklot. Amúgy is jobban szeretem az őszt.
aug. 26. 16:32
2/21 anonim válasza:
Ugyanezt érzem én is, ráadásul én az ország nagyon meleg részén élek és még kilátás sincs arra, mikor enyhül a hőség. Gyakorlatilag április vége óta ez van eső nélkül.
Tudom, hogy a korral rosszabbul bírom a meleget, mint gyerekként, vagy fiatalként, de konkrétan félek már a nyaraktól és depressziós leszek a bezártságtól.
Ráadásul állandóan tologatom magam előtt a kinti elintéznivalókat, hátha hűvösebb lesz, de ez sose jön el. Utálom már a nyár szót is!
aug. 26. 16:32
3/21 anonim válasza:
Én mindig is utáltam
aug. 26. 16:36
4/21 anonim válasza:
Ha ez nyugtat ez volt hátralévő életünk leghidegebb nyara. :D
De amúgy teljesen átérzem amit mondasz.
aug. 26. 16:38
5/21 anonim válasza:
25 éve is napközben bent hűsöltünk nyáron, vagy strandra, vízpartra mentünk. A kinti játék este ment, amikor hűvösebb lett - nekem ez hiányzik leginkább, most már jó, de júliusban mikor éjszaka se ment 25-26 fok alá, akkor én is azt hittem megpusztulok. Régen is volt kánikula, de legalább a trópusi éjszakák nem voltak jellemzők, estére akár egy vékony pulcsi is kellett, most meg az éjszaka se hoz felfrissülést hetekig.
aug. 26. 16:42
6/21 anonim válasza:
Imádom a nyarat.
aug. 26. 16:57
7/21 anonim válasza:
Egyébként nyilván más is van így, sőt, a többség. Itt is, meg redditen is rommá van pirosozva/mínuszozva mindenki aki nem gyűlöli a nyarat.
Inkább az van kisebbségben, aki szereti a nyarat és a meleget.
aug. 26. 17:08
8/21 anonim válasza:
Régen nem volt átlagban 30 fok sem, nemhogy 38-42, mint most.
Utálom. Ok, én Zürich mellett élek, itt azért szerencsére kevéssé meleg, idén "csak"kéthét dögmeleg volt, egyébként olyan 23 fok körüli idő.
De az a 2-2,5 hét pusztulat, főleg, mivel törvényi szabályozás szerint nem lehet klímát beszereltetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!