Melyik volt eddig a legbrutálisabb gyilkosság a történelemben?
Figyelt kérdés
Szép estét!Nemrég hallottam Furuta Junko történetéről, meg arról a lányról, aki 12 évig volt a kanapé fogja és a saját testében rohadt el.Történtek még ezekhez hasonló brutális gyilkosságok, esetek?aug. 24. 23:32
1/19 A kérdező kommentje:
Joseph Fritzl esetet inkább már nem is említem...
aug. 24. 23:33
2/19 anonim válasza:
Josephus Flavius leírta a zsidó-római háborút, mint szemtanú, ami ott történt brutális volt.
Aki Joseph Mengele embertelen kísérleteinek esett áldozatul, az is brutális halált halhatott.
"Joseph Fritzl esetet inkább már nem is említem..."
Na igen, mondjuk a 21. században tény, hogy ő csinálta az egyik legnagyobb aljasságot.
Feltételezem, az előrehaladott demenciájában a lelkiismeret furdalás is benne van:
4/19 A kérdező kommentje:
#3 Fritzl-höz képest maga volt a Szentlélek.De tényleg, amit ez a vén b*zi csinált arra nincsenek szavak.Felfoghatatlan!
aug. 25. 00:33
5/19 anonim válasza:
Mert mit csinált? A cikkbol nem derult ki.
8/19 anonim válasza:
Volt egy japán lány, akit hónapokon át tartottak fogva, erőszakoltak és kínoztak. Napról napra brutálisabb és megalázóbb módszerekkel, végül belehalt. Nehezemre esett végighallgatni az erről szóló podcast-eket, pedig nem ma kezdtem.
9/19 anonim válasza:
volt olyan, hogy szülei otthagyták rohadni a kanapén 12 éven át a saját lányukat...
10/19 anonim válasza:
Furuta Junkot 40 napig kínozták mielőtt meghalt, ez a 12 évig kanapén fogvatartott valaki más, erről nem hallottam.
Joseph Fritzl esetében meg egyik gyerek a születésekor meghalt, de nem igazán gyilkosság volt a fő probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!