Mit lehetne tenni, hogy ne szakadjon rólam a víz, ha
megyek valahova? F
Figyelt kérdés
Igyekszem minimalizálni a kinn tartózkodást ebben a melegben, na de lassan 2 hónapja tart ez a brutális hőség, nem is nagyon látni a végét egyelőre. Ha csak a 200 méterre lévő boltba megyek le, mire végzek a bevásárlással, felérek a 3. emeletre, már szakad is rólam a víz, főleg a hátamon folyik lefele, naponta kellene mosni a pólóimat. Nem vagyok túlsúlyos egyáltalán (190 cm, 85 kg), szoktam edzeni is szóval nem szokatlan a fizikai aktivitás, ennek ellenére folyton izzadok.
aug. 24. 10:04
1/8 anonim válasza:
1. Menj lassabban.
2. Mérsékeld az olajos, zsíros, fűszeres ételek fogyasztását.
3. Minden este zuhanyozz hideg vízben.
4. Csak szobahőmérsékletű vizet igyál.
5. Felejtsd el ilyenkor a cukros ételeket és a hideg ital fogyasztását.
6. Nézz utána a hűtő és fűtő ételeknek. Tanulmányozd át. Igen, léteznek olyan ételek, pl. hagyma, amitől melegünk lesz.
aug. 24. 10:10
2/8 anonim válasza:
Ha olyan típus vagy, hogy kevésbé bírod a meleget, akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is megvisel a meleg és izzadni fogsz. Ki kell bírmi ezt a rohadt időt, meg az elkövetkező ötvenezer ilyen nyarat....
aug. 24. 10:18
3/8 anonim válasza:
Ki kell várni, amíg vége a nyárnak.
aug. 24. 10:19
4/8 anonim válasza:
Mert egyébként nem mosnád naponta a pólóidat??
Egyébként előttem jókat írtak, de a megfelelő anyagú és szabású ruhák is sokat segítenek (ne poliészter legyen és ne túl szűk). Lehet mindenféle "tüneti kezelést " is alkalmazni, mint pl. a fülhallgatónak látszó nyakventillátor.
aug. 24. 10:56
5/8 anonim válasza:
Én is szenvedek, reggel alig tudok felkelni. Ma nem mentem el vásárolni, pedig csak az autómig kellett volna lemennem. Mire felöltöznék, már ragadok. Sajnos nem tudunk semmit tenni. Irigylem azokat, akik bírják a meleget, engem teljesen leamortizált ez a két hónap.
N
aug. 24. 11:29
6/8 anonim válasza:
Mondjuk minden nap tiszta pólót kellene felvenni.
aug. 24. 11:45
7/8 anonim válasza:
Sajna létezik az a jelenség, hogy valaki többet izzad. Én is ilyen vagyok, ilyenkor minden tanács ellenére csökkenteni kell a folyadékbevitelt valamennyivel, így mérséklődik az izzadás. Egyébként, ha nem szokott ilyen lenni, csak mostanában jött elő, akkor érdemes a dokihoz elmenni, mert lehet vese vagy keringési probléma.
aug. 24. 11:52
8/8 anonim válasza:
Én is születten izzadós alkat vagyok, csak az izsóptea segít egy kicsit. (Zsályát is ihatsz, én azt nem tudom legyűrni, de elvileg még hatékonyabb.) A termoszomat félig jéggel, félig hűtött vízzel töltöm, így nem leszek rosszul útközben. Nem érdekel, hogy vadidegenek szerint inkább forrót kellene inni, mert még télen is csak a hűtött italok esnek jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!