Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hol álljak, hogy még ne...

Hol álljak, hogy még ne szakadjon be a zuhanytálca alattam?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyenlem, de 124kg vagyok, és a zuhanytálca rendesen sübbed alattam. Minden mozdulatom egy kisebb nyikorgással jár.

Nem merek a tálca belsejébe lépni mert félek, hogy beszakad. A külső részénél zuhanyzom mert azt képzelem, hogy ott van a lefolyó cső is aminek erősnek kell lennie gondolom, és szerintem a pereme felé vannak a tartó szegélyek is amik tartják a zuhanytálcát.

Azt szeretném megkérdezni igazam van-e,. Illetve elképzelhető-e, hogy beszakad alattam a zuhanytálca?

2023. okt. 10. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ehhez nem kell 124kg-nak lenni, elég egy szakszerütlenül lerakott zuhanytálca. Meg kell javítani, mert az ilyen egy óvodás alatt is be tud szakadni.
2023. okt. 10. 01:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, ha a zuhanytálca szakszerűen van beépítve, akkor több száz kilót is elbír, mert a tálca lemeze alatt is tégla vagy beton van megfelelően beépítve. Így a födémre vagy padlóra átviszi a terhelést. A Te zuhanytálcádat ki kell bontani és rendesen beépíteni. Nem biztos, hogy olyan nagy munka, mint amilyennek hangzik, csak kell egy hozzá értő ember.
2023. okt. 10. 02:32
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Én is ilyen környéki vagyok. Nem szakadt be sosem alattam semmi.

A lefolyó csövek gyengék, nem arra valóak hogy megtartsanak bármit.

2023. okt. 10. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mese, meg kell csináltatni rendesen! Magam is 100+ vagyok és meg se nyikkan a zuhanytálca.
2023. okt. 10. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:

A miénk semmit sem mozdul lefelé.A ráfolyó víz sem ad nagyobb zajt.

Tökéletesen alá van építve .

2023. okt. 10. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!