Igaz az hogy nem találtak vért Wade Wilson kocsiján, amivel halálra gázolt egy nőt?
Azért kemény világot élünk hogy valakit a kinézete alapján nők tóbb ezre felmentene.. "helyes" és tarsai. Tiktok vele van tele. "Megérdemelne még egy esélyt " jaa és a kedvencem hogy sokan a 2 áldozatot hibáztatja...
Ott van a Cameron Herrin ügy is. (Aki nem ismerné, bedrogozva versenyzett barátjával ez a fiú. Elgázolt egy anyát és gyermekét, akik a helyszínen meghaltak.)
Ugyanez volt akkor is, "helyes, jól néz ki"
Legnagyobb kedvencem: "Nem Wade Wilson tette" és "nem Cameron Herrin tette".. jönnek a felmentések, a kifogások, miért ne menjen az egyik börtönbe, a másik a halálsorra.
Mindent bele képzelnek már az emberek ebbe. Mondván , egy ilyen helyes ember nem tehet ilyet. Érdekes hogyha csúnyább pali a gyilkos akkor nem védi őket így senki :D
Nem szívesen találkoznék Wade-el. Pedig nem vagyok egy besz@ri nő.
Többször bevallotta hogy ő tette. Aztán le is tagadta. Igen elég zavaros a sztori, de ott van a saját apja akit felhivott. És a barátnője is.
Na meg a kérdés..
Akkor ki tette ? Van még rajta kívül más gyanúsított? Mert nem hiszem.
Ahj kemény világot élünk basszus.
Én sem találkoznék Waddel, pedig tény, hogy jól néz ki.
Csak bolond, és veszélyes gyilkos.
Azt ugye azért senki sem mondja, hogy könnyű élete lehetett, és szerették gyerekkorában?!
Szerintem ez szomorú. És igen, sajnálatra méltó.
Amúgy egyszer azon filóztam, hogy a jó" külsejű faszik többnyire kattantak, és hogy ez mitől lehet...
Egy ismerősöm szerint az extrém hormon, amitől ekkorák:)
Mondjuk ez esetben a gyerekkora is betett, az fix.
Két ártatlan nő élete bánta. Durva!
Kiből mit hoz ki a drog, és ez mind az előzményekre rárakódva.
Neki lehet, hogy még szarabb gyermekkora volt. Vagy csak gyengébb volt, hogy nem tudott felülkerekedni.
Vagy már idegsérülten született. Ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!