Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez komolyan sértő?

Ez komolyan sértő?

Figyelt kérdés

Nemrég családi nyaraláson vettünk részt. Csodálatos helyeken jártunk és nem vagyok nagy közösségi média szereplő, de néhány fotót megosztottam a profilomon. A nővérem megjegyezte, hogy jól esett volna neki, ha megjelölöm őt és a férjét a fényképeken (egyik képen sem volt ember, csak tájképek) mert együtt vagyunk ott. És hozzátette, hogy ő is mindig megjelöl engem a posztban, ha együtt vagyunk valahol. Én erre annyit válaszoltam, hogy ezt én nem szeretem, mert megjelenik a profilomon és idegesít, hogy számomra idegen emberek hozzászólásait kell látnom a saját profilomon. Látszott rajta, hogy sértve érzi magát.

Nem gondolnám, hogy ez akkora nagy jelentőségű dolog, hogy meg kelljen rajta sértődni, de érdekelne mások véleménye is, mert lehet, hogy én látom rosszul!?

aug. 21. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem, alap embereket ez nem érdekli, de ha ő ilyen akkor neki tedd meg, megéri egy veszekedés
aug. 21. 12:22
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
A nővéred teljesen elmeroggyant.
aug. 21. 12:25
 3/17 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Gyerekes dolognak tűnik, ha ennyire szereplési mániája van és tudatni akarja mindenkivel, hogy ő megteheti, hogy nyaral akkor rakja fel ő a képeket és mutogassa az ismerőseinek. (Gondolom erről szól..)
aug. 21. 12:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem sértő. A tesód azt a tipikus női szarakodást tolja, amikor minden hülyeség mögött valami nekik szóló üzenetet keresnek, mintha körülöttük forogna a világ.

Nem jelöltél be a képeken, tehát le sem szarsz. Én szóltam neked, hogy igazán megtehetted volna, erre te nemet mondtál? Akkor nemcsak leszarsz, de még le is hugyozol utána.

aug. 21. 13:29
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem beteges, ha valaki ennyire kifelé él és a nyaralásban az a lényeg, hogy a neten mindenki lássa
aug. 21. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:

"beteges, ha valaki ennyire kifelé él és a nyaralásban az a lényeg, hogy a neten mindenki lássa"

Szerintem nem ez a helyzet, de az én értelmezésem sem hízelgőbb. Szerintem azt, hogy nem tagelték be a képen úgy élte meg, mintha a társszerzőként nem szerepelne a neve egy könyvön, vagy nem köszöntenék meg, amikor születésnapja van.

aug. 21. 14:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor tegye ki ő a saját Fb-oldalára, aztán azt jelöli be rajta, akit akar.
aug. 21. 14:13
 8/17 anonim ***** válasza:
#6: Még az is lehet, de nem tudom "milyen társszerző" kellene egy semmi természetfotó elkészítéséhez. Én sokkal inkább gondlom azt, hogy neki is ott kell lenni minden képen, mert bárki látja, ne gondolhassa kevesebbnek, hogy ő nem jutott el oda is.
aug. 21. 14:28
 9/17 anonim ***** válasza:

"nem tudom "milyen társszerző" kellene egy semmi természetfotó elkészítéséhez"

Természetesen semmilyen, a társszerzőt csak metaforaként említettem. Az zajlik le a fejében, hogy "én is ott voltam, miért hagy le róla? Le se szar, fogadjunk..."

"neki is ott kell lenni minden képen, mert bárki látja, ne gondolhassa kevesebbnek, hogy ő nem jutott el oda is"

Jobban belegondolva simán lehet, hogy igazad van. "A tesó nem tagelt be, és ellopta az én like-jaimat is."

De basszus, annyira röhejes mindkét alternatíva, :D.

aug. 21. 14:57
 10/17 anonim ***** válasza:

#9: Persze, képletesen értettem én is.

De mindegy is, szánalom, na ... XD

aug. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!