Gondot okoz anyagilag ha egy drágább műszaki cikket kell megvenned ?
Figyelt kérdés
aug. 17. 11:07
1/9 Antiszociális lény válasza:
Hát... például egy telefon nem okoz gondott, egy notebookot is meg tudnék venni akár azonnal is, de egy olyan számítógépet amit szeretnék és annak a tarozékait már nem olyan könnyen rázom ki zsebből, mert kb 1,3 millió forint.
2/9 anonim válasza:
Kérdés mit értünk az anyagilag drágább alatt.
Én viszonylag takarékosan élek, a relatív jó fizetésemből 2-300 ezret félre tudok tenni, ezáltal van folyamatosan növekvő tartalékom is, tehát nem okozna gondot egy drágább műszaki cikk.
4/9 anonim válasza:
Gondot éppenséggel nem okoz, hogy vegyek nagyobb értékű használati cikket, ha épp elromlik (porszívó, hűtő, mosógép stb), de azért ebből sem a milliós tételt nézném, hanem pl 200 ezerig bezárólag. Számomra fontos az ár-érték arány.
Telefonra sajnálnék kiadni szintén sok százezer forintot, de most év elején vettem egyet 250-ert.
5/9 anonim válasza:
Nem okoz gondot, de nem veszek, mert nincs rá szükségem. Mióta rájöttem, hogy a pénz pénzt termel és egy óriási szabadságot ad a sok pénz megléte, azóta a tárgyi dolgok megléte rohadtul nem érdekel egy bizonyos szint felett.
6/9 anonim válasza:
Meg tudnám venni, de lelkileg gondot okoz, mert fáj annyira pénzt kiadni. Mostanában pl a telefonomat kellett lecserélni, azért fájt 130 ezret kiadni rá, pedig nem a legdrágábbat vettem. Arra spórolok, hogy egyszer legyen saját lakásom, attól nagyon messze vagyok. Igazából nem ezen a drága műszaki cikkek fog múlni, mert ez ahhoz képest aprópénz még mindig. De mégsem szívesen veszek ilyen dolgokat, csak ha már muszáj.
7/9 anonim válasza:
Helyzetfüggően többnyire nagyjából igen, de ez függ a készüléktől és a sürgősségtől.
8/9 anonim válasza:
Magam fizetéséből gond lenne, de férjemmel ketten együtt már oké.
9/9 anonim válasza:
Erősen ember függő, hogy kinek mit jelent a drágább műszaki cikk megvásárlása. Van akinek a 100 ezer is sok, és vannak akiknek 500 ezer is csak aprópénznek számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!