Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy léphetek fel deep webre?

Hogy léphetek fel deep webre?

Figyelt kérdés
Júniusban leszúrták a legjobb barátom azóta minden nap rákeresek a hírportálokon és elolvasom mi történt. Az olvasgatás után nyugodtabbnak érzem magam tényleg őszintén úgy gondolom hogy segít lezárni ezt az egészet. Minden pénzt megérne nekem ha láthatnám a tárgyalást úgy tudom deep weben ez elérhető lenne valaki könyörgöm segítsen hallanom kell.Aki kicsit is konyít az ilyenekhez írjon!!!!!!!!
tegnap 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"úgy tudom deep weben ez elérhető"

Engem az érdekelne hogy ezt még is milyen forrásból veszed?

Egyébként TOR böngészővel tudod elérni a deep web-et, de hogy ott azon belül te megtaláld valami random magyar gyilkossági ügynek a tárgyalási felvételét, erre kb 0% reális esélyt látok hogy az tényleg ott fent van.

tegnap 19:50
 2/3 AzImi ***** válasza:
100%
Szerintem be tudsz menni a tárgyalásra, általában nyílt tárgyalást szoktak tartani. Azt derítsd ki, hogy melyik bíróság, mikor és melyik teremben fogja tárgyalni.
tegnap 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kevered a deep és dark webet. A deepweb minden olyan tartalom, amit a keresőszolgáltatók nem indexelnek, azaz minden zárt oldal tartalma ami bejelentkezéshez kötött. A dark web amihez egy speciális böngésző kell, de ez nem valami titkos világ ahol minden létező dolog elérhető, csak rá kell keresni. Rengeteg félreinformálás, városi legenda és creepypasta (horror fikció) keveréke terjed erről a neten.

Ha a tárgyalás nyílt, akkor odafáradsz és beülsz rá a helyszínen. Nem fogja senki közvetíteni a neten. Ha zárt körű, akkor nem lehet látogatóként sem részt venni, máskülönben ezt sem fogja senki sehol közvetíteni.

tegnap 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!