Az árufeltöltési munkánál kapcsolatba léphetek a vásárlókkal?
Egyszer kérdeztem meg egy árufeltöltőt, mert sehol sem találtam azt, amit keresek.
A válasz egy jó nagy vállrándítás volt, egy világ fájdalmát hordozó arckifejezés, meg egy "mittudomén, valahol ott" suhintás, ami kábé az egész részt lefedte :D
Neki ez nem szerepelt a munkaköri leírásban.
Amúgy igen, sokan rákérdeznek, hogy hol található ez és az.
Én is voltam arufeltolto, sokan kerdeztek. Persze én sem tudtam sok mindent, ilyenkor még persze te vagy a hibás...
Pl azóta tudom mi az a jalapeno, mióta megkerdeztek, hogy hol találják 😂
Voltam àrufeltöltő, nem csak, hogy elvárják, hogy mindent tudj mi hol van, hanem mondd meg azt is, hogy mi van az újságban ami ma épp akciós, olvasd el a cetlit amit az unoka írt csúnyán és viseld el azt az analfabéta embert is akinek a felesége írta össze mi kell, de ő nem tud olvasni. Menj vele körbe a bolton, szedd össze ami neki kell és eközben csináld a saját munkád is. Persze egy "köszt" sem fogsz kapni.
3 nap után ott hagytam inkább, most is emberekkel dolgozom, vannak extrém esetek itt is,de legalább olvasni nem tudók nem jönnek hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!