Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudtok olyan oldalakat ajánlan...

Tudtok olyan oldalakat ajánlani a Vaterán kívül ahol nem szükséges telefonon beszélni a vásárlókkal?

Figyelt kérdés

Túl sok bolond emberrel beszéltem amig a jófogáson hirdettem az eladó tárgyaimat. (Pedig olyan hosszú ideig nem hirdettem)

Olyan oldalakra vagyok kíváncsi ahol nem kell megadni telefonszámot vagy csak az átvétel lerendezéséhez.

2018. jan. 21. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Hardverapró.
2018. jan. 21. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Túl sok bolond emberrel beszéltem amig a jófogáson hirdettem az eladó tárgyaimat. "

Látod, én ezért nem árulok a Jófogáson - mert nekem sem időm, sem idegrendszerem arra.

De a Vatera miért nem jó? Ott normálisak a vevők :-)

Egyébként úgy gondolom, minden "valamire való" oldal kéri a tel. számot, már csak azonosítás, hiotelesítés végett is.

Én pl vevőként nem nagyon szeretnék olyan oldalon vásárolni, ahol még elérni sem lehet az eladót. Gondolj bele, milyen csalás terepe lehet az. Írpok egy email címet, azt kicsalom a pénzt, aztán megint csinálok egyet, stb. Persze, telefonnal is meg lehet ugyanezt csinálni, de ott azért már nehezebb.

2018. jan. 21. 13:14
 3/7 anonim ***** válasza:
zsibvasar.hu
2018. jan. 21. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as, nem mondanál rosszat, az is jó oldal, először én is azt akartam írni (2-es vagyok), de ott is kell telefonszám - már regisztrációkor is (vagy vezetékes vagy mobil):

[link]

2018. jan. 21. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem az oldalakat!
2018. jan. 22. 16:44
 6/7 anc ***** válasza:
Hát max a FB csoportok... de ahogy az előttem hozzászólók is mondták, ha megbízható oldalt akarsz, az a minimum, hogy ellenőrizve legyenek a felhasználók. Én a Vaterára szavazok.
2018. jan. 24. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Példának leírom a mai Vaterás eladásomat - bár azért ennyire villámgyors nem mindig szokott lenni:

Délelőtt 10:30-kor vevő vásárol, 30 perc múlva megtaláltam az értesítő emailt, 39 perc múlva elküldtem az emailt az utalási adatokkal, vásárlástól számított 40 perc múlva vevő megírta, hogy utalt - csomagoltam, postára mentem, feladtam, holnap reggel megkapja (1 napos időgarantált, csomagautomatába). Még 1 teljes napot sem vett igénybe, együtt villámgyorsan lezavartuk - és mindketten jól jártunk, nem "zongoráztunk" egymás idegein :-)

2018. jan. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!