Mi lesz ha egy elhagyatott épületben körülnézek és épp jönnek a rendőrök?

Urbex...
Konkrétan ez a lényege és elég csekély az esélye, hogy egy lakatlan, elhagyatott helyen rendőrök jelenjenek meg. Ha nem rongálsz, nem vandálkodsz akkor nem aggódnék ezen. Én is voltam már urbexezni egy haverral, elég forgalmas helyen volt, belógtunk...
Normálisan körbe néztünk, még egy zsepit sem dobtunk el aztán gond nélkül kimásztunk...

6-os!
Mondjuk valaki meglátja amikor megy be és szól a rendőröknek.
Valószínűleg csak igazoltatják és elküldik.

10-es?
Én nem, figyelem az ilyesmit, de van olyan ember.
Egyébként ezek általában lezárt területek, vagy veszélyes is, vagy csak egyszerűen magántulajdon. Ha valakit látsz bemenni, nem tudhatod, hogy mit akar. Felgyújtja, elvisz valamit, összetör valamit, stb. Ha baja lesz, a tulajdonost vonják felelősségre. Szóval valamilyen szinten érthető ha rendőrt hív valaki.
Egyébként nekem is volt ilyen épületem, két hajléktalan "odaköltözött" nem szóltam, had aludjanak ott. Amíg egyszer be nem mentem és láttam, hogy az egyik helyiség össze van szarva. Ezután ki*asztam őket és mondtam, hogy ha mégegyszer idejönnek, hívom a rendőröket.
(nem jöttek többet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!