Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz ha egy elhagyatott...

Mi lesz ha egy elhagyatott épületben körülnézek és épp jönnek a rendőrök?

Figyelt kérdés
mi lesz ha megtalálnak? igazoltatás, és ejnyebejnye? valaki szokott elhagyatott helyre menni? és ha megfogták a rendőrök mi volt?

jan. 12. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted bűncselekmény?
jan. 12. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Urbex...

Konkrétan ez a lényege és elég csekély az esélye, hogy egy lakatlan, elhagyatott helyen rendőrök jelenjenek meg. Ha nem rongálsz, nem vandálkodsz akkor nem aggódnék ezen. Én is voltam már urbexezni egy haverral, elég forgalmas helyen volt, belógtunk...

Normálisan körbe néztünk, még egy zsepit sem dobtunk el aztán gond nélkül kimásztunk...

jan. 12. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Más magánterületére belépni engedély nélkül szerintem nem legális. De nem hiszem hogy igazoltatáson, kikérdezésen kívül bármi súlyosabbra számíthatsz. Szólnak hogy menj el és kész. De ez csak tipp.
jan. 12. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.
jan. 12. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
4%
Na majd rafuggsz es legkozelebb mar mas lakasaba mesz be.tudod olyan kis fura eszkozokkel. Eloszor,amig nincsenek otthon, aztan emeled a tetet. Az adrenalinfuggesrol nehezen lehet lejonni.
jan. 12. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért jönnének épp a rendőrök?
jan. 12. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem rongálsz, nem vandálkodsz, akkor max elkérik az irataidat, aztán felszólítanak, hogy hagyd el a területet.
jan. 12. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

6-os!

Mondjuk valaki meglátja amikor megy be és szól a rendőröknek.

Valószínűleg csak igazoltatják és elküldik.

jan. 12. 23:15
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Csinálj a kezeddel repdeső mozdulatokat és huhogjál. Akkor szellemnek hisznek és elszaladnak.
jan. 12. 23:19
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

10-es?

Én nem, figyelem az ilyesmit, de van olyan ember.

Egyébként ezek általában lezárt területek, vagy veszélyes is, vagy csak egyszerűen magántulajdon. Ha valakit látsz bemenni, nem tudhatod, hogy mit akar. Felgyújtja, elvisz valamit, összetör valamit, stb. Ha baja lesz, a tulajdonost vonják felelősségre. Szóval valamilyen szinten érthető ha rendőrt hív valaki.

Egyébként nekem is volt ilyen épületem, két hajléktalan "odaköltözött" nem szóltam, had aludjanak ott. Amíg egyszer be nem mentem és láttam, hogy az egyik helyiség össze van szarva. Ezután ki*asztam őket és mondtam, hogy ha mégegyszer idejönnek, hívom a rendőröket.

(nem jöttek többet)

jan. 12. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!