Hogyan szedhetném össze magam?
Figyelt kérdés
Nem tudom megállni a helyem a munkában és az átlag életben a lelki sérelmeim okozta elborult gondolataim miatt.
Nem vagyok veszélyes másra esetleg magamra.
Mindenem elvesztettem (a napokban lopták el egy táskányi holmim vidéken és a munkám is elvesztettem) és majdnem mindenkimet.
Jelenleg illegálisan lakom,pénz és kapcsolatok nélkül vidéken az otthonomtól több száz kilóméterre.
Alkohol problémával is küzdöm bár már nem igazán hagyom magam a függőséggel szemben.
Mit kellene lépnem egy ilyen kilátástalan helyzetben?
2021. júl. 2. 17:23
2/3 anonim válasza:
Menj ausztriaba gyümölcsöt szedni jolesz enis azt csinaltam jobb lett .hasznosnak erzed magad + a penz is ok elobb utobb meg haza is tudsz penzt kuldeni
3/3 anonim válasza:
Nyelvtudas nem kell szallas biztos nezz utana sokan kezdik ujra itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!