Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számít, hogy mi a mobilszámoto...

Számít, hogy mi a mobilszámotok? Vagy ez teljesen lényegtelen?

Figyelt kérdés

Esetleg van itt olyan, aki régen (esetleg még most is???) olyan volt, hogyha új mobilkészüléket vett, akkor végighívott mindenkit, hogy új mobilt vettem, ezért új számom van?

Mert a mobil mellé csomagolt számot használta, nem pedig a régi számát tovább.

Ilyet miért csináltak/csinálnak??

Sokan

2024. aug. 16. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"40 éves vagyok. 24 éve ugyanaz a számom. A szüleimnek 26 éve ugyanaz, 1998 óta."

Akkor valószínűleg sosem váltottál mobilszolgáltatót.

2004 februárjéban indult el a vezetékes számhordozás: [link]

A mobilszámhordozás nem sokkal utána: [link]

Ezek szerint ha neked 24 éve (azaz 2000 óta) ugyanaz a számod, akkor 2000 és 2004 között biztosan nem váltottál szolgáltatót, a szüleid pedig 1998 és 2004 között.

2024. aug. 16. 10:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Én a szolgáltatón belüli telefonváltásokat írtam, már harmadszor. Nem értitek?
2024. aug. 16. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:
1 Kivéve, ha őt is és a családját is magán zaklatják, beleértve a gyermekeit is, és egy munkahelyváltáskor pont kapóra jön a több mint 20 éves számcsere.
2024. aug. 16. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
12 Ha egy adott szolgáltatón belüli számváltozást tapasztalsz többszörösen (nálunk ez 1998-2003) az azért volt, mert folyamatosan zaklattak minket. Abban a szent pillanattól kezdve ahogy megtudták az új számot. A technika akkor még nem ott tartott ahol ma. Igy akkoriban ez volt az egyetlen megoldás ha viszonylag egy rövidebb ideig az ember nyugalmat akart.aztán amikor kiderült, hogy magában az adott szolgáltató munkatársa adja ki az adatokat-akkor szolgáltató váltás.
2024. aug. 16. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 41 vagyok, mióta a legelső saját tulajdonú telefonomat megvettem, ugyanaz a számom. De eszembe nem jutna, hogy ezért érezzem magam többnek, és a lelki szegénység és primitívség csúcsa azért lenézni valakit, mert ebben máshogy áll a dolgokhoz.
2024. aug. 16. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Üzletemberek illetve erősen befolyásoló emberkék szokása volt mindig.

Max esetleg még régebben a striciké amikor még nem létezett a viber se a whats up meg ilyesmik.

szept. 3. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!