Ha egy csaj a hátam mögött akarja megszerezni a mobilszámomat, az akar tőlem valamit?
Nem áll össze a kép. A hátam mögött több ismerősömet is „letámadta“ hogy nem tudják-e a mobilszámomat. Egy embert nem kérdezett meg: engem.
Tán fél tőlem?
Másik meg: és ha megtudja a számomat (nem fogja megtudni.... de ez más kérdés) akkor mi lesz? Hát ha élőben nem mer odajönni hozzám és megszólítani akkor mit akar a számommal?
Érdekes. Ha élőben nem mer hozzád szólni akkor írhatna facebookon..nem szokták így kinyomozni idegenek számát.
Nekem egyszer szerezte meg valaki suliban a számom, a barátnőivel hívogatott, röhögtek a telefonba mint a vadbarmok.
"akkor írhatna facebookon"
De az érdekes lenne hogy naponta lát személyesen és rámír. amikor csak oda kéne lépnie hozzám.
"Miért nem kerdezed meg tőle?"
mert letagadná. evidens.
te miért akarod megtudni a számom?
ééééééééééénnn??? én nem akarom miről beszélsz.
tán nem ez lenne?
Gondolom, könnyebben írna neked, mint hogy élőben beszéljetek.
Majd kiderül :)
pedig a nők gyakran csinálnak ilyet, ha ők kénytelenek udvarolni.
csak mivel ők a legtöbb esetben ügyetlenül mozognak a kezdeményező szerepben ezért lehet fura ez.
am általában inkább a fb ot szeretik kideríteni nem a teló számot és akkor jön messengeren egy intim kép a semmiből, hogy-mit szólok hozzá?
ilyenkor közömbösen de nem visszautasítóan éreztetem, hogy nem vagyok elájulva tőle és enyhén közönségesnek tartom ezt a fajta nyitást...
ettől még jobban beindulnak, elkezdenek mentegetőzni, elnézést kérni a tolakodásért én meg jelzem, hogy még pikánsabb képekért vidikért hajlandó vagyok érdeklődést mutatni.
aztán jönnek a képek, utána meg összefutunk és megdugom.
tehát a végeredmény igazából, hogy eléri a célját.
persze olyan is van, hogy végigviszi ezt a sztorit, de nem dugni akar, hanem csak 1 újabb csodálót, amivel értelem szerűen velem bakot lő, mert csodálót én akarok.
és nyomatja magáról a pucér képeket, a kacér megjegyzéseket, de a tali elől kisiklik, úgyhogy letiltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!