Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek csak túl reagálom?...

Szerintetek csak túl reagálom? Vagy hagyjam úgyis majd befejezi

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány aki szép meg kedves de k@#$%^&a r!@#$$%s!

És ez a csaj zaklat csapdossa a fenekem a nyomóba van állandóan szerelmemnek szólít

Na meg cicának stb

És kéregeti hogy kenyem a kezén a kézfertönlenitőt el én nem tetszésemet fejeztem ki ez iránt és még neki ált feljebb

Meg sokszor mondtam h ne csinálja mert engemg zavar szépen udvariasan

2020. dec. 16. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Jelentsd az igazgatónak a szexüel zaklatást.
2020. dec. 16. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

1 - Mi az a k@#$%^&a r!@#$$%s ?

2 - Fiú vagy, vagy lány?

3 - Hány éves vagy?

4 - Hány éves a csaj?

2020. dec. 16. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok a csaj 17 én is 17 vok
2020. dec. 16. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Dugd meg 🙃🙂
2020. dec. 16. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Jesszusom, én mit meg nem tettem volna 17 évesen, hogy csapkodja egy csaj a seggem. *khm igazából volt ilyen, csak ugyanilyen puding módon álltam ehhez az egészhez. Nem szoktam ilyesmiket javasolni, de ezúttal mindenképp csatlakoznom kell a 4. válaszolóhoz: Ez a csaj dugni akar veled, tégy eleget a kívánságának. 17 évesen én már javában irigykedve néztem a párokat, te neked meg semmit se kell tenned és ott van egy csaj, akinek ürességet érez övön alul. Ez az igazság. Ahogy előbb javasolták, dugd meg őt jól. Kollégiumban, vagy lógjatok el egy napot, tök mindegy, de ezt a csajt a helyedben nem hagynám annyiban. Én is annyira bánom, hogy középiskolában az ugyanilyen viselkedésű csajt annyiban hagytam. Ne juss olyan sorsra, mint én, ez egy elhalaszthatatlan lehetőség.
2020. dec. 16. 18:33
 6/7 A kérdező kommentje:

De én nem szeretném meg d@gni egy ez a csaj a tripper meleg agya

2 én nekem erre nincsen igényem mert én jobban szeretek egy lanyal csókolózni a kezet fogni beszelgetni -esetekenket lelkizni vacsizni vinni stb

Lehet volna egy ilyen csajom csak elszúrtam 😔

Csak nekem ez az első lenne....

Az eddigi bartnoieml mindig volt valmi gond holl ex ,holl új csávó, holl pedig túl ragaszkodo voltam a lány iránt

Szoval ő benne nincsen az meg amit keresek tok jól néz ki de nincsen olyan kisugárzasa amit kersek egy lányba

2020. dec. 16. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:

* lehet ,volna ilyen csajom

Így érthetőbb

2020. dec. 16. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!