Titeket bántalmazott az iskolában cigány csaj?
Nem, mert lecsaptam folyosón.
Amikor meg kint bandával akartak jönni, akkor meg random idegenek a suliból, magasabb évfolyamokból csapták le őket helyettem!
Szerintem mázlim volt, vagy már hirhedt banda volt, akiknél csak az alkalmat várták, hogy szétverhessék őket.
Futottak mint a nyúl, közbe a táskát szétrúgták a hátukon, mindent elszórtak közbe.
Engem nem, de egy osztálytársnőnket igen.
és szerintem kb. mindenkinek van ilyen sztorija...
Igen, egész alsó tagozatban. Sosem kívántam senkinek semmi rosszat, nem voltam kárörvendő, de nem sokszor esett még le akkora kő a szívemről felnőttként sem, mint akkor, mikor megtudtam, hogy megbukott. Onnantól nyugi volt.
Egyébként egy dagadt tehén kis szarkeverő qrva volt. Csak mivel apuka mindig támogatta pénzzel az iskolát (nem a szegény kategóriából valók voltak), ezért érdekes módon ő soha se lett számonkérve semmiért, mindig mindenért én voltam a hibás, ha szólni mertem.
Velem nem volt ilyen, az a néhány cigány srác normális volt az évfolyamról.
Valamikor 3.-4. környékén volt egy nagydarab felsős, aki a lefagyott udvaron szerette kirúgni a kisebbek lábát, nekem is megvolt..
5.-es rúgott tökön szándékos labdával, mikor 4.-es voltam.
Felsőben buktatott fel idősebb a lépcső előtt, megúsztam lilulással a talpamon meg zúzódásokkal a bokámban.
Illetve valamikor felsőben valamelyik gyökér a tesióra alatt az öltözőben összehajtogatta a szemüvegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!