Egy főnöknek joga van (volt) kiadni a személyes saját mobilszámomat más munkatársnak SŐT külső ügyfélnek? Én erre engedélyt nem adtam sőt meg se kérdeztek
Nyilván nincs.
Munkaidőben hívnának, mert kiszálláson vagy, ill. jössz-mész az épületben? Mert akkor érthető, még ha nem is szabályos. De munkaidőn kívül vagy hétvégén ne vedd föl nekik. Majd rájönnek, hogy hiába hívnak.
hát én mást tettem letiltottam a számot kértem egy újat és azt senkinek ki nem adom. kapják be.
egyszer ezt eljátszották soha többet nem fogják.
Nem teheti. De úgy s mehetsz vele sehova. Eleve nem tudod bizonyítani hogy ő volt, meg ilyen pitiáner dolgokkal nem foglalkoznak. Velem is csinálták ezt, és én végigjártam a rendőrségtől a bíróságig, minden honnan elküldtek.
Utánna azt csináltam, hogy egy ismerős vette fel a telefonom a mikor ismeretlenek hívtak, és beleszólt mindig hogy: xy rendőrkapitányság miben segíthetek. Aztán abba maradtak az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!