Pólóba fürödjek a Balatonba?
Balaton tóra készülünk menni, de én nagyon félek, hogy leégek naptej mindig leázik és szétsüt a nap, sajna fehér vagyok és nagyon látszik, ezért inkább pólóba tenném, de viszont vágasérett súlyom van hatalmas nagy belem sőt azért mellben is jobb vagyok néhány csajnál pedig srác vagyok , viszont ha zavarna akkor tennék ellene, de nem zavar mert mi okom lenne rá? Ha kiröhögnek tegyék, úgy sem látom többet az életben max. mém leszek a neten, az meg menő mert csinálok saját márkás bögrét vagy sapit.
Lényegi kérdés, hogy biztonságosabb pólóba fürdeni? Kalapot is viszek.
Én annyiszor leégtem már a napon életemben hogy a bőröm meg is "köszönte", sok anyajegyem lett emiatt meg egy komolyabb égési sérülés is rátett egy nagyobb lapáttal ami nem leégés volt a napon hanem munkahelyi balesetben forró víz rám csapódott a jobb oldalamra ami hólyagosra égette a bőrömet, az orvosok is megmondták hogy még így is nagyon olcsón megúsztam mert sokkal rosszabb is lehetett volna. De megkaptam akkor is hogy napozást felejtsem el max nagyon módjával, de lehetőleg sehogy. Szoláriumot meg főleg felejtsem el.
Mondták ha strandra megyek vagy napon leszek huzamosabb ideig, az egész testemet védjem, minimum egy póló és rövidnadrág. Strandon is lehetőleg pólóba menjek a vízbe ha nincs árnyékos nap védett hely de lehet kapni erre való felsőket, ami UV védős az lenne a legjobb.
Van is ilyen pólóm, méregdrága volt, de ennyit ér az egészségem.
Az hogy nagy beled van ezen ne izgasd magad, nem te leszel az egyetlen ott. Sőt én elég sok ilyen embert láttam még fecskében is, és rettentően néztek ki, de nem is zavartatták magukat. Meg én sem vagyok sovány, én is voltam borzalmasan kövér és úgy mentem strandra napi szinten még fiatalabb koromban. Akkori barátnőm egy nagyon vékony lány volt, melle alig volt neki, és volt egy idióta aki beszólt nekem hogy szégyelljem magam mert nekem nagyobb a csöcsöm mint a barátnőmnek. Akkor ha a barátnőm meg 2 haver nem fognak vissza, lehet belefojtottam volna a tagot a vízbe. Aztán megtanultam ezeket a beszólásokat elengedni, és később is kaptam beszólásokat, de már leszartam.
Szóval ne stresszelj ezen, ne törődj semmivel, élvezd ki ameddig teheted!
#4 igen, sajnos ez nálam baj, sosem tudom helyesen kiejteni sem leírni. Engem is zavar, viszont ha ezen görcsölök csak rosszabb.
Köszi a válaszokat. Akkor nem pörgöl ezen.
Senkit nem érdekel, hogy ki hogy néz ki. Legalábbis én nem ismerek ilyen embereket, akik másokat a külsejük alapján fikáznak.
Egyébként ha tudod, hogy menni fogsz napra akkor előtte 1-2 héttel érdemes kimenni napozni vagy elmenni szoláriumba. Ha van egy alapszíned, akkor nem égsz rákvörösre.
De a póló is jó ötlet, viszont a karod ugyanúgy le fog égni és az arcod is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!