Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok munka után mikor...

Szoktatok munka után mikor hazaértek pihenni ?

Figyelt kérdés

aug. 11. 14:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha van rá időm.
aug. 11. 14:59
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
Muszáj, mert fogyókúrázom. Hazeérek, gyorsan vacsora, aztán egyből le kell pihennem. Nem tudom a korom miatt van, de elégge kimerít a diéta. Nás meg sportol is ilyenkor, én örülök, hogy létezni tudok. :D
aug. 11. 15:13
 3/15 anonim ***** válasza:
36%

Aludni alapesetben konkrétan nem, ahhoz valamilyen rosszullétnek kell lennie. Még amíg előző helyen dolgoztam d.u. 3 óráig, akkor előfordult. Ott a munkafolyamatok fele rossz is volt és kicsinált. De most jobb munkával d.u. 5 óra magasságában érek vissza és már nincs értelme. Ráadásul már én főzök és szinte egy napra sincs időm.

35/F

aug. 11. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Volt egy időszak, amikor rendre ~fél 10 felé estem haza a munkából, olyankor gyors vacsora, fürdés, és inkább mentem is aludni, olyan pihenés, mint sorozatnézés, olvasás, hasonlók, nem mentek már.

Ha 5-6 körül érek haza, akkor szoktam pihenni. Itt töltök időt, visszaírok mindenkinek Messenger-en, olvasok, videót és/vagy sorozatot nézek, nyelvet tanulok, kicsit edzek és nagyjából ennyi.

aug. 11. 15:28
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Hát valamikor kell aludni is.Mivel azt munka közben nem szerencsés;így inkább,akkor alszom mikor már hazaértem.
aug. 11. 15:32
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Ha húzós napom volt akkor igen, mert 14:30 ig dolgozok, ha egyenest jövök haza akkor is 15:20 ra érek haza és akkor érzem hogy kicsit le kell dőlnöm pihenni úgy 1 órát, de nem szoktam aludni, közben vagy nézek valami sorozatot, vagy videókat vagy olvasok vagy böngészek a neten. Ha van egyéb dolgom akkor munka után egyből megyek elintézni, nem jövök haza mert akkor baromi nehezen veszem rá magam hogy elinduljak. Ha itthon van fontos tenni való, akkor egyből nekiállok amint hazaestem mert ha picit ledőlök már borult az egész.
aug. 11. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
persze, miután építettem a saját váramat is, utána.
aug. 11. 15:51
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Pihenni igen, aludni nem. Legtöbbször leülök és olvasgatok egy kicsit.
aug. 11. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
Miért lettünk 0-ra pontozva? A kérdés hogy szoktunk-e pihenni, erre váaszoltunk. Vagy valaki titkon kukkol minket es látja, hogy hazudunk? :D
aug. 11. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Igen, munka és bevásárlás után fél-1 óra sorozatnézés, evés. Nem fizikailag fáradok el, hanem szellemileg. Agyban le kell nyugodnom.

Aztán házimunka és este kb. 1 órát otthon is dolgozok még.

aug. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!