Az első és az utolsó között másfél óra kell nekem, és kicsit ciki, hogy a kötelező 9 helyett fél 10-kor ülök le a gép elé, de 8 előtt nem nagyon bírom kelni.
Nekem 5 óra se lenne elég, az idő valahogy reggel átvált egy másik univerzumba. Mondom leülök, megiszom a kis tejeskávémat 10 perc, erre már elment 35 perc azonnal. Ha reggel zuhanyzok az még rosszabb, mert ott úgy érzékelem, hogy csak 15 percet lehettem bent a fürdőben, erre már eltelt vagy háromnegyed óra és nem értem hogyan. Utálok reggel időre menni bárhova is. Borzasztó.
júl. 23. 23:23
2/32 anonim válasza:
Amit leírtál, ahhoz simán kell a másfél óra.
júl. 23. 23:29
3/32 anonim válasza:
Mikor délelőttös vagyok este mindent összekészítek amit lehet. Ébredés után ülök az ágyon, közben nyújtózkodás, ásításozás, csipatörlés kB. 3 perc. Felöltözök 1 perc. Hugyozás 1 perc. Iszom egy vizet megmosom a fogam kB 5 perc. Arcomat nem mosom, mert csak műszak végén letusolok az üzemi zuhanyzóban, nem szárítom a bőrömet reggel is. Nagyjából 10 perc a reggeli rutin és már úton is vagyok. 5 perc kerékpárral
júl. 23. 23:41
4/32 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, egyszerűen rohan az idő. Ezért is szoktam le inkább a kávézásról és reggeli edzésről. Inkább bepótlom délután, pedig nekem is jobban esne reggel. De még így is simán elmegy legalább háromnegyed óra valami rejtélyes módon :D
júl. 23. 23:42
5/32 anonim válasza:
Kb. 1,5-2 óra kell indulásig. Reggel lassú vagyok, továbbá mindent reggel készítek elő, és reggel zuhanyzok, néha akkor mosok hajat is.
Az utolsó 5-10 perc így is kapkodós.
júl. 23. 23:43
6/32 anonim válasza:
Elméletben nekem elég lenne (kávé és reggeli, bár utálok 9 előtt enni), de egyszerűen nem bírok időben felkelni. 3 hetente kelek 5:50-kor, helyette inkább 6:20..
Anno amikor hajnali 2 vagy 3-kor keltem, heti 5X, akkor csak mosakodás és öltözködés.
júl. 23. 23:56
7/32 anonim válasza:
Fél óra boven elég.
Mondjuk nem pazarlom az idomet sétára meg jógára. Kb csak hullafáradt allapotban tudok reggel 7 utan is aludni.
Mikor fekszel le, hajnali 3-kor?
A lanyom viszont a helyedben talan 11-re ülne a gép elé, borzasztoan el tud bambulni es időérzéke nulla.
júl. 23. 23:58
8/32 anonim válasza:
leirom az enyém:
Felkelek. WC-kéz-arcmosás. Kettő perc. És akár munkára kész vagyok home officeban.
júl. 24. 00:10
9/32 anonim válasza:
Én kb 5 perc alatt munkára kész vagyok, home office. Jóga???
júl. 24. 01:04
10/32 anonim válasza:
Engem 6.10-kor ébreszt az órám (amikor nincs suli és nem kell ébreszteni a fiamat), és 7.00-7.05 körül indulok dolgozni, nekem ez elég szokott lenni. De sokszor felkelek 5.40-5.50 körül magamtól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!