Ez milyen női hozzáállás, ismerkedésnél, hogy fogja, és meg sem nézi az üzenetet, nem válaszol? Így kell intézni ezt manapság? Vagy én érzem ezt nagyon tiszteletlennek?
Extrán tiszteletlennek érzem, mert az adott téma, dolog stb. nem úgy van lezárva xy idő beszélgetés után, hogy bocs, mégsem, hanem 2 hónap beszélgetés, ígéretek stb. ghostolással van lezárva.
Most ha valaki tinderen nem ír vissza, vagy bárhol, akkor oké, sok embernek nem veszi az ember a fáradtságot... De x idejű beszélgetés után, azért illene valamit, hogy bocs, mégsem?
Vagy manapság már ez a normális?
Nők, ti mit gondoltok erről? Mi a gondolatmenetetek?
Ti ezt hogy szoktátok kezelni?
hát, netes ismerkedésnél kissé fura lenne ha már lennének érzelmek, nem?
főleg találkozásmentesen...
Érdekes nézőpont, elfogadom.
Valóban hülyének tartom azt, aki napi 2.5 órát ingázik autóval egy fos gyárba, annak költségeit főként finanszírozva, egy max közepes fizetésből, több műszakba. Élet mellette semmi kb.
Valóban fantasztikus lehet.
Tudnék intézni ezerszer jobbat.
Azt mondja, gondolkodnia kell rajta 😂
Persze azt is ilyen 4-5 nap után nézi meg, hát nem sürgős, na.
Kellenek végtére is az ilyenek is a társadalomba. Csak nyugaton ezt már a német, osztrák stb. nem csinálja meg, ezért kell a sok török, stb. vendégmunkás.
"Meglátta, milyen ember vagy, lehullott az álarcod, na. "
Mi hullott le? Milyen ember vagyok? Szerintem pont, hogy sikeresebb, mint aki a gyárban kulimunkát végez. Megpróbálom realistán szemlélni a dolgokat, természetesen konkrét kritikát elfogadok, de ez a vélemény semmit nem mondott konkrétan, hogy mi a probléma, vagy mi a baj a boltban.... ?
Bár már ott tartunk, az ember hiába áll hozzá jószándékkal, elvárás nélkül, mindjárt ezek a dolgok megjelennek a háttérbe. "Biztos rengeteg elvárása lenne és nem önzetlenül segít"
Akkor mégis hogy a francba segítsen az ember? Ma már azt se lehet.
EGyébként igen, a kuli munkát valóban nem tartják elismert ténykedésnek...
Ráadásul, kettős mérce: Én elfogadok abszolút egy kuli munkát végző nőt, de egy jó nő aki sokat ad magára, elfogad-e egy kuli munkát végző férfit? Hát olyat még nem nagyon láttam, hogy a bombázó járna egy mcdonaldsban krumplit sütögető fószerral egyébként... Viszont fordítva simán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!