Mitévő legyek, ha eladó tárgyamra van két jelentkező, de aki korábban írt nem válaszol 2 napja?
Egy mondatban nem tudtam leírni a kérdésbe, bocsánat. Tehát:
Meghirdettem egy tárgyat, amire írt emailt egy jelentkező. Írta, hogy 20-án, tehát ma eljönne megnézni. Erre én írtam neki, hogy oké, ebben a városban van, visszakérdeztem, hogy honnan jönne (mert ha messze van akkor talizzunk fél úton, vagy mittoménmi). erre csak annyit írt, hogy xy városból. Arra válaszoltam, hogy rendben, nekem ma x és y óra között jó, akkor vagyok otthon.
Na erre már nem válaszolt, és le is járt az időtartam.
Közben ma írt egy másik ember, hogy kellene neki, szintén kért egy napot, hogy akkor el tudna jönni megnézni. Vele valahogy jobb a kommunikáció.
A lényeg, hogy sokkal szívesebben adnám oda a másodiknak, csak félek, hogy az első marhára be fog sértődni. Sokszor volt ilyen, akkor telefonban az anyámat szidják.
Valahol legbelül tudom, hogy nekem van "igazam", mert b*szki, nem válaszol, eltelik a fél nap, semmi életjel, nehogy már várjak rá... De valahogy mégis rossz érzés.
"sokkal szívesebben adnám oda a másodiknak"
Tedd ezt. Kit érdekel, ha megsértődik? Írtál neki, nem válaszolt. Vessen magára. Nem a te problémád. Ha pedig netán előkerül és magyarázna akkor tiltsd le.
Aki előbb jön, annak add!
Nem kell itt udvariassági köröket futni senkivel, ha nem tud normálisan kommunikálni.
A mai napot még várd meg és holnap add oda a másodiknak.
Lehet, hogy a te utolsó emailedet meg sem kapta, én jártam már így 2x az utóbbi időben, hogy képernyő fotót kellett küldenem, mert nem hitték el, hogy írtam (nem eladás téma volt).
Simán elmondhatod a másodiknak, hogy mára ígérte valaki a jövetelét, így holnap tudsz végleges választ adni.
Nálam nagyon egyszerű a szabály: Azé lesz, aki előbb jön érte.
Foglalás meg hasonló bohóckodások foglaló ellenében, amit buk, ha lejárt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!