Miért rossz ilyent kérdezni a másiktól, miért nem válaszol rá?
Figyelt kérdés
Hogy hogy érezné magát ha éjjel eltévedne egyedül egy sűrű erdőben, fel tudná-e találni magát, ki tudna-e találni. Mi a baj ezzel a kérdéssel, ha csak kíváncsiságból felteszem? Olyannak akivel nem vagyok szoros kapcsolatban2022. jún. 3. 17:07
3/8 anonim válasza:
Nincs ezzel baj,bár lehet akitől kérdezted rossz élményei voltak ilyen helyzetben.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak úgy, nem nagyon értem miért ne lehetne
2022. jún. 3. 17:39
5/8 anonim válasza:
Legutóbb volt itt fent egy kérdés, hogy miért baj az, amikor valaki csak kérdez folyamatosan. Hát pont ezért.
6/8 anonim válasza:
Ha tőlem kérdezné egy kollega,azt válaszolnám neki hogy: "Te f@sz, katonák vagyunk, szerinted nem tudnám megoldani?!"
7/8 anonim válasza:
Én ki tudnék, legalábbis eddig még mindig sikerült.
8/8 anonim válasza:
Én nem szeretem az ilyen unpraktikus, a gyakorlathoz semmi köze kérdéseket. Értelmetlenek, fárasztóak.
Különben honnan tudnám, hogy egy ilyen helyzetben fel tudnám-e találni magam? Most azt mondom, igen, de nyilván az adott helyzet döntené el az arra adott reakciómat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!