Ez milyen női hozzáállás, ismerkedésnél, hogy fogja, és meg sem nézi az üzenetet, nem válaszol? Így kell intézni ezt manapság? Vagy én érzem ezt nagyon tiszteletlennek?
Extrán tiszteletlennek érzem, mert az adott téma, dolog stb. nem úgy van lezárva xy idő beszélgetés után, hogy bocs, mégsem, hanem 2 hónap beszélgetés, ígéretek stb. ghostolással van lezárva.
Most ha valaki tinderen nem ír vissza, vagy bárhol, akkor oké, sok embernek nem veszi az ember a fáradtságot... De x idejű beszélgetés után, azért illene valamit, hogy bocs, mégsem?
Vagy manapság már ez a normális?
Nők, ti mit gondoltok erről? Mi a gondolatmenetetek?
Ti ezt hogy szoktátok kezelni?
Mennyi ideje nem írt vissza? Mert van, amikor tényleg nincs ideje az embernek levelet írni.
Vagy szimplán csak rájött, hogy mégse akar tőled semmit, és levelezésetek során rájött, hogy annyit se érdemelsz, hogy bocs, de ennyi volt.
Az nem mindegy, hogy mennyi ideig nem nézi meg az üzenetet/nem reagál.
Amikor el vagyok havazva a munkával, akkor simán előfordul, hogy 2-3 napig nem nézem meg az üzeneteket. Ha nem tudok azonnal válaszolni, akkor nem nyitom meg.
Szerintem illik annyit írni/mondani, hogy bocs de többet nem akarok.
Viszont valószínűleg így könnyebb neki, nem kell magyarázkodni, nem kell az esetleges kérdéseidre válaszolni.
Ne foglalkozz vele, zárd le te is. Nem jött össze, akárhogy is közölte vagy nem közölte, a végeredmény ugyanaz.
sokat dolgozik, de sokat világít zölden is, hogy fent van, 2-3 napja nem válaszol, ez már ghostolás...
szerintem azért elég tiszteletlen...
"és levelezésetek során rájött, hogy annyit se érdemelsz, hogy bocs"
igen, hogy ennyibe nézi a másikat, hogy ennyit se érdemel...
azzal nincs gond, hogy meggondolja magát, de mivel meg is segítettem, így duplán fura, és tiszteletlen, hogy valaki ennyit se érdemeljen
felajánlottam neki, elintézek neki 1-2 apró problémáját, nekem nem esett nehezemre megoldani a problémáját.
nem közvetetten adtam neki pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!