Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez milyen női hozzáállás,...

Ez milyen női hozzáállás, ismerkedésnél, hogy fogja, és meg sem nézi az üzenetet, nem válaszol? Így kell intézni ezt manapság? Vagy én érzem ezt nagyon tiszteletlennek?

Figyelt kérdés

Extrán tiszteletlennek érzem, mert az adott téma, dolog stb. nem úgy van lezárva xy idő beszélgetés után, hogy bocs, mégsem, hanem 2 hónap beszélgetés, ígéretek stb. ghostolással van lezárva.

Most ha valaki tinderen nem ír vissza, vagy bárhol, akkor oké, sok embernek nem veszi az ember a fáradtságot... De x idejű beszélgetés után, azért illene valamit, hogy bocs, mégsem?

Vagy manapság már ez a normális?

Nők, ti mit gondoltok erről? Mi a gondolatmenetetek?

Ti ezt hogy szoktátok kezelni?

aug. 7. 08:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%

Mennyi ideje nem írt vissza? Mert van, amikor tényleg nincs ideje az embernek levelet írni.

Vagy szimplán csak rájött, hogy mégse akar tőled semmit, és levelezésetek során rájött, hogy annyit se érdemelsz, hogy bocs, de ennyi volt.

aug. 7. 08:55
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Az nem mindegy, hogy mennyi ideig nem nézi meg az üzenetet/nem reagál.

Amikor el vagyok havazva a munkával, akkor simán előfordul, hogy 2-3 napig nem nézem meg az üzeneteket. Ha nem tudok azonnal válaszolni, akkor nem nyitom meg.

aug. 7. 08:57
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem illik annyit írni/mondani, hogy bocs de többet nem akarok.

Viszont valószínűleg így könnyebb neki, nem kell magyarázkodni, nem kell az esetleges kérdéseidre válaszolni.

Ne foglalkozz vele, zárd le te is. Nem jött össze, akárhogy is közölte vagy nem közölte, a végeredmény ugyanaz.

aug. 7. 09:11
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Ghostolásról én csak 1-2 hét után beszélnék. Lehet nem ér rá/nyaral/social media böjtöt tart pár napra (bár ezekről én előre szoktam szólni), de utólag is ok, szerintem.
aug. 7. 09:11
 5/30 A kérdező kommentje:

sokat dolgozik, de sokat világít zölden is, hogy fent van, 2-3 napja nem válaszol, ez már ghostolás...

szerintem azért elég tiszteletlen...

"és levelezésetek során rájött, hogy annyit se érdemelsz, hogy bocs"

igen, hogy ennyibe nézi a másikat, hogy ennyit se érdemel...

azzal nincs gond, hogy meggondolja magát, de mivel meg is segítettem, így duplán fura, és tiszteletlen, hogy valaki ennyit se érdemeljen

aug. 7. 09:25
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
5: mit jelent az, hogy meg is segítetted? Pénzt küldtél neki? Ha igen, akkor remélem, tudod, hogy csak erre ment ki a játék.
aug. 7. 09:33
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Szállj már le róla, ijesztő vagy.
aug. 7. 10:10
 8/30 A kérdező kommentje:

felajánlottam neki, elintézek neki 1-2 apró problémáját, nekem nem esett nehezemre megoldani a problémáját.

nem közvetetten adtam neki pénzt

aug. 7. 11:07
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
A zölden világító Messenger ikon semmit nem jelent, azt leszámítva, hogy a telefonja wifire kapcsolódik. Én is bizonygattam már az ilyen kontrollmániás embernek, hogy nem is volt nálam a telefonom hajnali kettőkor, mert aludtam. Persze nyilván én hazudok, és vagyok egy fehérmájú szerinte, mert másik pasival voltam (de akkor miért lennék Messengeren...?)Mindegy, higgy, amit akarsz, titeket úgyse lehet meggyőzni.
aug. 7. 11:21
 10/30 anonim ***** válasza:
41%
Attól mert felajánlod a segítséget még nem kellene cserébe elvárnod semmit. Az az igazi segítség, amit úgy adsz, hogy nem vársz viszonzást. Te úgy csinálsz mintha ezzel megvetted volna a másikat... Joga van mindenhez. Ignorálni is téged. Igen, lehet, hogy nem szép dolog, de az sem, amit te elvársz.
aug. 7. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!