Ez milyen női hozzáállás, ismerkedésnél, hogy fogja, és meg sem nézi az üzenetet, nem válaszol? Így kell intézni ezt manapság? Vagy én érzem ezt nagyon tiszteletlennek?
Extrán tiszteletlennek érzem, mert az adott téma, dolog stb. nem úgy van lezárva xy idő beszélgetés után, hogy bocs, mégsem, hanem 2 hónap beszélgetés, ígéretek stb. ghostolással van lezárva.
Most ha valaki tinderen nem ír vissza, vagy bárhol, akkor oké, sok embernek nem veszi az ember a fáradtságot... De x idejű beszélgetés után, azért illene valamit, hogy bocs, mégsem?
Vagy manapság már ez a normális?
Nők, ti mit gondoltok erről? Mi a gondolatmenetetek?
Ti ezt hogy szoktátok kezelni?
Elfogadom azt is, ha én látom rosszul, azért írtam ki a kérdést, nyitott vagyok, viszont:
"Szállj már le róla, ijesztő vagy."
Nem vagy te véletlen egy férfigyűlölő femináci?
Miért vagyok ijesztő? Mert 2 hónap beszélgetés, 1-1 ghostolással, elvárom, hogy valaki legalább annyit írjon: menj a fenébe, ignorálás helyett?
Igen, megteheti az ignorálást, nem tartozik, de én meg elvárom a tiszteletet. Nekem meg ehhez van jogom.
"Igen, lehet, hogy nem szép dolog, de az sem, amit te elvársz."
A tiszteletet várom el, amit egy ignorálás hoz. Joga van hozzá, el is fogadom, a nemet is elfogadom, azon nem is akadok fent. (Pedig pazarolta az időmet, nem is keveset). Hiszen fiatalabb már nem leszek.
De ezt el is fogadom. Mondjuk.
Viszont a ghostolás az már egy következő fokozat, méghozzá a tiszteletlenség irányába.
Egyetértetek ezzel?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, megpróbálok a legkorrektebbül hozzáállni, ezért született a kérdés, ámbár azt érzem, 1-1 hozzászólás nem a leginkább pártatlan a kérdésben.
Befolyásos ember vagyok, kiemelhettem volna a szarból... Ezt valószínűleg sejti is.
Ti kirúgatnátok a munkahelyéről?
Na jó, gci nem vagyok...
Bár akkor legközelebb tuti nem szórakozik az interneten...
Még jó, hogy nem jött össze veled, Úristen.
Akinek egyáltalán felmerül a kirúgatás gondolata emiatt a fejében, az egy egoista, súlyosan nárcisztikus kontrollmániás 🌳sz👒.
Aztán még "jófejnek" tetteted magad, hogy á, nem léped ezt meg, hisz nem vagy egy g..i... (De). Már csak a gondolat miatt is az vagy.
Aztán egyből önigazolsz us, hogy hát ha kirúgatod, nem ghostol majd mást.
Aha. Szerintem csóró csajnak leesett az ilyen utalásaidból, hogy kivel áll szemben, és nem akar egy bántalmazó kapcsolatban megrihadni egy pszichopata mellett.
Remélem, még le is tilt.
Ja, és hogy miért nem ír már?
Mert nyilvánvaló, hogy elkezdenéd érzelmi zsarolni, vagy fenyegetni, ahogy burkoltan már teszed is. Ebből nem kért.
Igen, mekkora egy gci vagyok.
"Remélem, még le is tilt."
Persze. Jó is fillérekért hajnaltól hajnalig gürizni 😂
Hát ugye ki mire képes saját kútfőből....
ezen most elgondolkodtam... de hidd el, nem adtam semmilyen ilyesfajta jelet, amit te felfedezni véltél...
Itt a hozzáállásról szól a kérdés... Tehát jogos-e az elvárásom, hogy valami kedvességet, meg normális hozzáállást várok el?
Nem megvásárlás a szándékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!