Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mennyi pénznek megfelelő...

Ki mennyi pénznek megfelelő flakont vagy aludobozt váltott már vissza a repont automatákban eddig? Kb?

Figyelt kérdés

Ha nem tudod pontosan, kb is jó. Persze, ami sikeres is volt, mert jó volt az automata. Nem az, hogy mennyi lehetett volna, hanem mennyi volt ténylegesen.

Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire pörgött fel ez a dolog pont 1 hónap alatt, mert olyat is írnak, hogy nagyon, meg olyat is hallani, hogy a többség belesz@rik az egészbe.

Gyanítható, hogy valahol a kettő közt van az igazság.

Én sajnos még csak kb 1000-1200 Ft körül, mert nagyon sok palack és energiaital fogy nálunk, de a felhalmozott készleteink még régi csomagolásúak. Ha ezek elfogynak, akkor nálunk nagyüzem lesz.

Én mindig bolti utalványt kérek, mert az a biztos, kézzelfogható, levásárolható.

A másik 2 opcióval meg csak a cirkusz volt eddig.

És ti?

aug. 1. 14:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért ez a másik 2 opcióval csak a cirkusz volt eddig dolog csöppet túlzás. Első naptól utalva kérem, mert tök máshova viszem vissza, mint ahol vásárolok viszont szuper, hogy külön van a gép nem kell átmenni a bolton mint pl Aldi esetén szóval a "gépem" fix. Sosem volt vele gondom mindig pár perc alatt a számlámon van, persze én is látom a negatív kommenteket mohu oldalán, de azt is tudjuk ha működik valami azt nem írjuk be ( én sem ), ha panasz van logikusan igen + július 28.volt vmi központi hiba ott akadt csúszás mondjuk nekem akkor is átjött hamar, de ez lehet csak mázli.

Kérdésedre válaszolva 10 000 Ft körül járok, általában amikor viszem a kutyát sétálni viszek el egy zacskónyit így jött össze. Nem sok, de náluk sem hagyom az fix megteszik elég sokan sajnos.

aug. 3. 14:04
 22/26 anonim ***** válasza:

21-es vagyok

Nekem ami a negatív viszont hogy nagyon sok gép rossz. Budapesten élek szóval annyiból szerencsés sok helyre lehet vinni a cuccot, de az elmúlt hetekben mióta egyre többen használják egyenesen nőtt az arány mennyi nem működik. Logikus is lehetne csak az a gond ilyenkor 1-2 hétre kiesik adott gép sz@rik rá a mohu lejelentette neki a bolt nem sietik el, arról már nem is beszélve amikor megtelik aztán a dolgozó nem tudja mit kell csinálnia, mert ilyen is van ( saját tapasztalat). Szóval sok embernek már most elment a kedve az egésztől azt tudom.

aug. 3. 14:09
 23/26 anonim válasza:

Kb. 500 (ötszáz) forint értékűt.

Csak azért ilyen kevés, mert még tudtam venni akcióban "rendes" dobozos sört, aminek a dobozát eddig is szelektíven gyűjtöttem.

aug. 3. 18:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem sem sok még, mert energiaitalt szoktam néha inni ( tudom - tudom káros meg minden ), de az még a régi csomagolású azon kívül meg néha edzés után vitaminos vizet, Apenta stb., ha már nagyon elegem van a sima vízből. Úgyhogy utóbbi kettőből nem sok jön össze.
aug. 3. 19:43
 25/26 anonim ***** válasza:
2850 Ft visszautalva, kb 600 Ft bolti utalvánnyal (ezt nem számoltam pontosan) és 50 Ft adományozva. Még a fele se visszaváltható azoknak a palackoknak amiket fogyasztok, szóval ez meg fog ugrani. Azért ennyi pénzért inkább visszaviszem, hisz boltba úgyis megyek, eddig csak két meghibásodott automatával találkoztam, azokkal is Budapesten (a sok pesti paraszt tönkreteszi?), itt az agglomerációban tökéletesen működnek és sor sincs soha.
aug. 5. 17:36
 26/26 anonim válasza:
58%
29550 forintnál tartok, 591 visszaváltott palack
aug. 17. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!