Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mennyi pénznek megfelelő...

Ki mennyi pénznek megfelelő flakont vagy aludobozt váltott már vissza a repont automatákban eddig? Kb?

Figyelt kérdés

Ha nem tudod pontosan, kb is jó. Persze, ami sikeres is volt, mert jó volt az automata. Nem az, hogy mennyi lehetett volna, hanem mennyi volt ténylegesen.

Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire pörgött fel ez a dolog pont 1 hónap alatt, mert olyat is írnak, hogy nagyon, meg olyat is hallani, hogy a többség belesz@rik az egészbe.

Gyanítható, hogy valahol a kettő közt van az igazság.

Én sajnos még csak kb 1000-1200 Ft körül, mert nagyon sok palack és energiaital fogy nálunk, de a felhalmozott készleteink még régi csomagolásúak. Ha ezek elfogynak, akkor nálunk nagyüzem lesz.

Én mindig bolti utalványt kérek, mert az a biztos, kézzelfogható, levásárolható.

A másik 2 opcióval meg csak a cirkusz volt eddig.

És ti?

aug. 1. 14:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Elképzelem, ahogy újratöltik a 9-es palackjait... 😁

Szerencsére aprítják és úgy hasznosítják újra.

aug. 1. 14:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1000 forintnyi összesen.
aug. 1. 15:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Júliusban több buli is volt nálunk a haverokkal (EB döntő, születésnap). 5650 Ft-ot kaptam két zsáknyi dobozért/flakonért.
aug. 1. 15:36
 14/26 anonim ***** válasza:
1200 Ft
aug. 1. 16:59
 15/26 anonim ***** válasza:
1200 Ft. van kilátásba, ha ráveszem magamat, hogy leadjam.
aug. 1. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
Heti 2.5 euro atlagban, ez 10 palack ivoviz. Mas visszavalthatost nem veszunk.
aug. 1. 18:25
 17/26 anonim ***** válasza:

1000ft kb

Csak most a napokban jelentek meg a mi boltunkban a sajátmárkásakból a jelöltek és szinte csak azt veszünk, így alig volt mit visszavinni

aug. 1. 18:51
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

600ft egy alkalom után.

(Több is lehetett volna, de sajnos felénk rendszeresen rosszak a gépek, vagy legalábbis papírt tettek ki rájuk, hogy ne használjuk őket.)

aug. 1. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:
27%

0!

Nincs arányban a vesződés a megtérüléssel és a környezetszennyezés nem a hétköznapi egyén szintjén kezdődik!

aug. 2. 10:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Eddig egyszer vittem csak vissza az üvegeket, kb 10000 értékben.
aug. 2. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!