Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mennyi pénznek megfelelő...

Ki mennyi pénznek megfelelő flakont vagy aludobozt váltott már vissza a repont automatákban eddig? Kb?

Figyelt kérdés

Ha nem tudod pontosan, kb is jó. Persze, ami sikeres is volt, mert jó volt az automata. Nem az, hogy mennyi lehetett volna, hanem mennyi volt ténylegesen.

Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire pörgött fel ez a dolog pont 1 hónap alatt, mert olyat is írnak, hogy nagyon, meg olyat is hallani, hogy a többség belesz@rik az egészbe.

Gyanítható, hogy valahol a kettő közt van az igazság.

Én sajnos még csak kb 1000-1200 Ft körül, mert nagyon sok palack és energiaital fogy nálunk, de a felhalmozott készleteink még régi csomagolásúak. Ha ezek elfogynak, akkor nálunk nagyüzem lesz.

Én mindig bolti utalványt kérek, mert az a biztos, kézzelfogható, levásárolható.

A másik 2 opcióval meg csak a cirkusz volt eddig.

És ti?

aug. 1. 14:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
0 forint.
aug. 1. 14:48
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
4000.
aug. 1. 14:51
 3/26 anonim ***** válasza:
12%
1.2 millió
aug. 1. 14:51
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
0, én ezzel nem fogok vacakolni.
aug. 1. 14:52
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Eddig még semennyit. De már van vagy 30 visszaváltásra váró csomagolásom.
 6/26 A kérdező kommentje:
Igen, kb 500 Ft-nak megfelelőt én is kidobtam az első héten, mondván, minek pöcsöljek én ezzel, de már megbántam, hiszen a saját pénzemet dobtam ki.
 7/26 A kérdező kommentje:
Hármas, ne baromkodd már el, én komolyan kérdeztem.
aug. 1. 14:53
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Nem baromkodtam el, tényleg ennyinél járok, vendéglátó egységet üzemeltetek :)
aug. 1. 14:54
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanugy mint 1. es 4.

Azt meg erdekessegkent elmondam, h az uditos flakonokat ejjeli kacsanak hasznalom pisilesre, hogy ne kelljen kitamolyognom a WC-re. :)) Bar lehet, ha nem lapulnak ossze, akkor majd a hugyos palackokat kesobb visszavaltom. 😁

aug. 1. 14:56
 10/26 A kérdező kommentje:

Na, mondjuk neked úgy már rohadtul megéri, és nagyon-nagyon saját érdeked, hogy egyetlen flakon se vesszen el.

És hogy szervezed meg a visszaváltást? Ennyi flakont egyesével dobálsz be? Hány napig állsz ott? 😊

aug. 1. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!