Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom?

Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

Van egy környezetem, napi rutinom. Munkám. Családom. Néha próbálkozok hobbikkal. Van egy elképzelésem, hogy milyen lenne, ha lenne valami nagy magasztos célom, de nincs. Szoktam erről fantáziálni. De inkább meseszerű mint valós.

Nem vagyok kiemelkedő semmiben.

Engem is elért ez a nagy motivációs grindelős láz, fel-fel dob néha, de kb. ennyi.

Van a másik amivel találkoztam, hogy legyek hálás az apróbb dolgokért. Egyszerűen nem megy. Nem tudok, hálás lenni egy tál bablevesért, ha mindennap azt eszem. Arra meg nem tudom rávenni magam, hogy éhezzek, aztán hogy utána tudjam értékelni. Amúgy sem látom sok értelmét.

Tehát nagy húzóerejű célt nem találok. A mindennapok örömeit egyszerűen nem tudom átélni. Mert silányak. Vállalkozást nem merek és nem is tudok indítani. Tőkém sincs rá. Tudom kifogásokkal sem vagyok előrébb..

De egyszerűen azt látom, hogy telik az idő, az életem. Gyakorlatilag semmi sem történik, ugyanazokat a köröket futom. Azzal a pánikszerű érzéssel gyakorlatilag már megküzdöttem, hogy nem lesz belőlem senki. Igazából ez csak magamnak számít, ha számít.

Sokmindenbe belefogtam, de mindig abbahagyom.

Olvastam hogy van az emberi érzelmeknek egy színes skálálja. Na én ebből gyerekkorom óta alig éltem meg valamit. Nem értem miért.

Ismerkedés sem nagyon megy. Nem tudok őszintén érdeklődni mások felé. Nem látom az embert az emberben. Még magamat sem. Most valami deep shitet, akarok írni, amit átléltem már, csak nem tudom jól megfogalmazni.

Nyilván keresek tovább, élek tovább satobbi.

Nem várom el senkitől, hogy megoldja az életem. :D De más is van így ezzel?

Mégis mi a fszt kéne csinálnom?!

júl. 27. 10:04
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:

"A mindennapok örömeit egyszerűen nem tudom átélni. Mert silányak."

Tudod, kérdező, a fény csak a sötétben látszik. Hogy a mindennapok örömei valójában mennyit érnek, csak akkor fogod átérezni, amikor veszni látszanak. Egy pohár víz a sivatagban az egész életet jelentheti, miközben itthon fintorogva inkább az üdítőt választod.

júl. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!