Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Vegánok (és egyéb állatvédők...

A Vegánok (és egyéb állatvédők) lecsapják a szúnyogokat?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly. Tényleg érdekel. Ha vannak itt kérem válaszoljanak és indokolják is. Köszi.
júl. 26. 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#18 Diliházba záratnám és ki sem engedném soha. Nagyon beteg.
júl. 27. 20:08
 22/26 A kérdező kommentje:

Lehet súlyos a 18-as de legalább nincs ellentmondásban magával.

Itt sokan állítólag imádják az állatokat vagy nagy állatbarátok, de minden szívbaj nélkül irtják a szúnyogok, vagy a senkit nem bántó poloskákat.

Megjegyzem én is lecsapom a szunyogot, de közben nem hangoztatom mennyire imádom az állatokat.

júl. 27. 20:12
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

#22 Mondjuk jogos, én is azt írtam, hogy szeretem az állatokat ês mégis hidegvérrel vágom át a disznó nyaki ütőerét évente 2x, meg a halat amit fogok is minden lelkiismeret furdalás nélkül pucolom meg.

A patkányt meg amit meg fogok élve fogóval kiengedem a kutyámnak aztán örömmel nézem, ahogy megöli.

júl. 27. 20:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Továbbra is élősködőkről írsz. Erre nem reagálsz bezzeg.
júl. 27. 21:45
 25/26 anonim ***** válasza:

22. Tegnap bejött az előszobánkba (még szerencse hogy csak oda) egy hatalmas pók, én még ekkorát az életemben nem láttam, olyan volt mint egy kisebb tarantula! Ellenállt a seprűs kezelésnek, te olyankor mit csinálsz? Hagyod tovább menni? Persze, gyere csak be a belső szobába, csípj agyon minket, különben se tudjuk miféle-fajta vagy! Vagy kitennéd az udvarra hogy a következő alkalommal visszamásszon (amikor már nem kapod el)?

Este kimentem, jöttek a szúnyogok, akkor is azt mondod, persze, szívjátok csak a véremet, terjesszétek a betegségeket?!

Ti tényleg akkora állatbarátok vagytok! 🤣🤣🤣

júl. 28. 13:05
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

#12 vagyok

Miért lettem lepontozva, mikor a kérdésre válaszoltam? :D Felőlem mások trancsírozhatják magukra a vért és a döglött rovart, engem nem zavar, de miért lenne kötelező?

júl. 29. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!