A Vegánok (és egyéb állatvédők) lecsapják a szúnyogokat?
Lehet súlyos a 18-as de legalább nincs ellentmondásban magával.
Itt sokan állítólag imádják az állatokat vagy nagy állatbarátok, de minden szívbaj nélkül irtják a szúnyogok, vagy a senkit nem bántó poloskákat.
Megjegyzem én is lecsapom a szunyogot, de közben nem hangoztatom mennyire imádom az állatokat.
#22 Mondjuk jogos, én is azt írtam, hogy szeretem az állatokat ês mégis hidegvérrel vágom át a disznó nyaki ütőerét évente 2x, meg a halat amit fogok is minden lelkiismeret furdalás nélkül pucolom meg.
A patkányt meg amit meg fogok élve fogóval kiengedem a kutyámnak aztán örömmel nézem, ahogy megöli.
22. Tegnap bejött az előszobánkba (még szerencse hogy csak oda) egy hatalmas pók, én még ekkorát az életemben nem láttam, olyan volt mint egy kisebb tarantula! Ellenállt a seprűs kezelésnek, te olyankor mit csinálsz? Hagyod tovább menni? Persze, gyere csak be a belső szobába, csípj agyon minket, különben se tudjuk miféle-fajta vagy! Vagy kitennéd az udvarra hogy a következő alkalommal visszamásszon (amikor már nem kapod el)?
Este kimentem, jöttek a szúnyogok, akkor is azt mondod, persze, szívjátok csak a véremet, terjesszétek a betegségeket?!
Ti tényleg akkora állatbarátok vagytok! 🤣🤣🤣
#12 vagyok
Miért lettem lepontozva, mikor a kérdésre válaszoltam? :D Felőlem mások trancsírozhatják magukra a vért és a döglött rovart, engem nem zavar, de miért lenne kötelező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!