A vegetáriánus emberek azért nem esznek állati eredetű táplálékot, mert undort kelt bennük, vagy mert állatvédők?
1. : Mármint , hogy van aki "így született" szerinted?
Vagy arra gondolsz,hogy egészségügyi okok miatt váltott étrendet?
Kérdező: A választ nem tudom, mivel minden ember más, nem mindenki feltétlen ezért csinálhatja.
Bár én nem vagyok járatos ezekben, azért tisztázzuk a fogalmakat.
VEGETARIÁNUS: Aki nem eszik húst
VEGÁN: Aki nem eszik semmilyen állati eredetű táplálékot, így tejtermékeket sem például
Kapaszkodj meg, vannak olyanok akik azért nem esznek húst, mert a húsipar az egyik legkörnyezetszennyezőbb ipar, ami csak létezik.
Egyébként mindenkinek megvannak a saját indokai, nem lehet az egész mozgalmat egy mondatban összefoglalni.
Is-is. Biztos előfordul mindkét indok.
Én pl. nem szeretem a húst, undorodom tőle, leginkább a zsírosabb fajtáktól.
Egyetlen hús van amit megeszek, a csirkemell. Semmi más. Mert az száraz.
Nem tudom ez miért lehet, valami köze biztos van ahhoz, hogy gyerek koromban a menzán, de néha még otthon is a számba került olyan húscafat amit csak rágtam, rágtam de nem tudtam lenyelni, majd öklendezve kiköptem. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!