Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életed során csináltál?

Figyelt kérdés
júl. 25. 14:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
37%
3, Te galád! 🧋🧊
júl. 25. 15:17
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
4, de jó hogy nem utánad mentem! 🙏🚽
júl. 25. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:
37%
Egyik Tescoba javitás alatt volna a wc, én azért bementem, mert annyira kellett, telepakoltam, de nem huztam le
júl. 25. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
13, azt már javíthatják! 💩💩💩💩💩🚽
júl. 25. 16:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Megbíztam emberekben, akikben nem kellett volna. Hittem nekik, vagy épp elmondtam bizalmasabb dolgokat, amit szinte az első adandó alkalommal adtak is tovább. Kiszínezve persze.

Ebből az volt a kedvenc, amikor az egyik blődség után rám írtak, de nem úgy, hogy "XY ezt és azt mondta", hanem elég fura és váratlan kérdésekkel próbálták kideríteni, hogy mi van. Mindezt egy olyan valaki tette, akivel előtte 0 interakciónk volt, a köszönésektől eltekintve.

júl. 25. 17:04
 16/23 Noren1989 ***** válasza:
Beleélveztem egy lànyba kb 500alkalommal.
júl. 25. 17:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Megszakadt a lustaságom miatt a legjobb barátnömmel a kapcsolat :(
júl. 25. 18:16
 18/23 anonim ***** válasza:
29%
17. "A te bajod öregem!" (Stanislas Borovitz)
júl. 25. 18:20
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Beültem részeg sofőr mellé.

Túlszedtem a szemöldökömet.

Blogoltam tiniként, és nagyon sok mindent megosztottam magamról. Úgy is, hogy az embereknek nem az igazi nevét használtam, olyan dolgokat leírtam, hogy egy önjelölt agybeteg Sherlock Holmes simán kinyomozhatta volna, ki vagyok, hol vagyok stb.

dec. 24. 10:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Úgy látom vannak vicces és szomorú tanulságos emlékek bőven mindenkinél.

Egyébként voltak nekem is szintén barátnak nem nevezhető személyek az életemben, akikben megbíztam és minden fontos dolgot elmondtam nekik amit persze nem kellett volna, nagy hiba volt.

Volt egy lány az életemben, akibe nagyon szerelmes voltam, el mondtam egy unokatesónak, aki tudtára adta a lánynak, és azóta offolt a csaj.

Aztán ki hívtak külföldre dolgozni pár barátom, akik be mesélték nekem hogy mennyire jól lehet keresni, amit el is hittem, aztán kajára nem volt elég a fizetés, sőt haza is nagyon nehezen tudtam menni, mert szerződés miatt nem volt lehetséges.

És még sorolhatnám

dec. 25. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!