Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit életed során csináltál?

Figyelt kérdés
júl. 25. 14:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
52%
Az antiwork mentalitást adaptálni 15 évese . Mai napig, 25 évesen képtelen vagyok elfogadni, hogy dolgozni kell az életben maradáshoz. Nem sokára belehalok az elveimbe. Ez van, nem tudom megváltoztatni a hozzáállásom a munkához.
júl. 25. 14:16
 2/23 Metionin ***** válasza:
91%
A klasszikus: megbíztam emberekben, akikben nem kellett volna. Így visszagondolva szinte hihetetlen, hogy lehettem annyira hülye. Objektíven nézve ordított, hogy kihasználnak.
júl. 25. 14:20
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Ittam egy jégkását es nem fizettem ki 🤣
júl. 25. 14:25
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Plaza nyilvános retyójába egy hatalmasat fostam, az egész wc kagyló be lett festve barnára. És nem húztam le. 😂

De csak azért, mert rohadtul nem működött az öblítő. 😖

júl. 25. 14:43
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

Mint 2-es. Megbíztam 2 emberben, aki durván átvert a palánkon. Az egyik egy Kolléga, akivel nagyon jó barátnők lettünk, sok mindent tudott rólam, majd miután megsértődött egy hülyeségen és eltávolodtunk, jól kibeszélt, de még hozzá is költött rendesen.

Példa:egy munkahelyi afférom volt régen, ő azt adta be mindenkinek, hogy 5! Kollégával is összefeküdtem és ez csak a jéghegy csúcsa. Nagyon sokat hazudozott rólam a vezetőségnek is, addig szekált, még fel nem mondtam(természetesen előléptették a helyemre).

Másik egy ex, aki sok millióba került nekem. 35N

júl. 25. 14:45
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem jut az eszembe annyi volt! :DDDD
júl. 25. 14:54
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Éjszaka bemásztunk a nyári tábor konyhájára és felzabáltuk a fél reggelit, májkrémet, kenyeret, zsömlét, ilyeneket! :D

(De az jó buli volt!:)

júl. 25. 14:57
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Elhittem, hogy minden felnőttnek igaza van.
júl. 25. 15:12
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Mint a #2-es. Sajnos többször is megtörtént, hiába szólt a vészcsengő.
júl. 25. 15:14
 10/23 anonim ***** válasza:
67%
9, ott az Ön készülékében van a hiba!
júl. 25. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!