Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol voltatok az idén nyaralni ?

Hol voltatok az idén nyaralni ?

Figyelt kérdés
Mennyi időre mentetek ?

júl. 24. 14:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem megyek. Szervert vàsàroltam kutatàsomhoz. Fàj a szivem a nyaralàsért. Jó lett volna. De ha ez sikeres akkor annak sokkal jobban fogok örülni. És nem fizetnek túl. Szóval vagy ez vagy az.
júl. 24. 16:59
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltunk. Augusztus elején megyünk Hévízre. Inkább programozni szoktunk és csak egy ottalvós.
júl. 24. 17:04
 23/31 anonim ***** válasza:
#11 akkor nem épp nyaralásra kellene kiszórnod az összekuporgatott vésztartalékodat.
júl. 24. 17:34
 24/31 anonim ***** válasza:
Még sehol, nem bírjuk a meleget. Augusztus végén megyünk a Balatonra és utána ősszel Prágába.
júl. 24. 17:41
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
Sehol, utálunk utazni. Itthon kettesben, közös szabadság a férjemmel amiben az évfordulónk is benne volt, kert, medence, sorozatozás, társasjáték, zene, könyvek, sokáig alvás :) júniusban 1 hét. ❤️ Szuper volt!
júl. 24. 18:54
 26/31 anonim ***** válasza:
Sehol. Mert közbejött egy költözködés, de főképp azért, mert csak Júliusban vehetjük ki a szabit, főszezonban meg duplájára kúsznak a turizmusban az árak. Ahova juniusban eltudtam volna menni 140 ezerből, az juliusban 400 lett... Ráadásul dugulás a máv nál, a reptéren állandó zűrzavar. Szóval köszi munkahely! Köszi máv! Köszi Ferihegy! 😡
júl. 24. 20:04
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Sehol.
júl. 24. 20:33
 28/31 anonim válasza:
0%
Voltunk Sri Lankán harom hetet, tervezzük még a horvát tengerpartot szeptemberben.
júl. 24. 20:41
 29/31 anonim ***** válasza:
57%

Balatonnál rokonoknál 4 napot.

Többre most nem futja sajnos.

júl. 24. 21:40
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem kifejezetten nyaralás, de mivel Pest VÁR megyét nem sűrűn hagyom el, annak érződött:

- Három napot voltunk a Mátrában egy vendégházban édesapámmal. Kirándultunk, horgásztunk meg csónakáztunk egy tavon, bicikliztünk, bográcsban főztünk.

- Négy nap a Balatonnál, péntek reggel első vonattal mentem, hétfő este vissza, egy barátnőm szüleinek segítek be pár éve a szüretben, ők ott laknak, és cserébe ingyen megszállhattam a nyaralójukban.

- Augusztus végére kaptam egy hét szabit, leállás lesz. Nem volt betervezve, külföldre szeretnék menni, valószínűleg megnézem, hol olcsó épp a repjegy, meg a szállás, és oda megyek. De ha sehová sem az, akkor vagy meglátogatom Ausztriában azt a kilátót, aminek le lehet csúszni a tetejéről egy csúszdán, tó is van mellette, tökéletes nyaralóhelyszín, vagy rádumálom az öcsémet is, hogy vegyen ki ő is akkor szabit, és megyünk a Tátrába túrázni. De jó eséllyel elmegyek valamelyik fapadossal valahová Európán belül, és ott csinálok majd valamit, ami épp eszembe jut. Akár olyan városokba is szívesen mennék, ahol már voltam, mert mindenhol kimaradt egy csomó minden, amit azóta is sajnálok, hogy nem voltam pl. a British múzeumben, nem jártam Koppenhágában a legó múzeumban, se a vidámparkban, voltam Berlinben, de nem látogattam meg a Berlini falat... De lehet, hogy egy tök random városba megyek, majd lesz, ami pénztárcabarát.

júl. 24. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!