1/31 anonim válasza:
Eddig még sehol, majd augusztusban megyünk Svédországba egy hétre.
2/31 anonim válasza:
Katzenzimmer-ben voltam jópár napig :)
4/31 anonim válasza:
Balatonlellén épp most vagyunk, de sajnos már a mai az utolsó napunk itt...
8/31 anonim válasza:
3 nap Miskolcon városnézéssel, túrázással, és két strandolással is - a legnagyobb hőségben. Illetve pontosabban Miskolc-Tapolcán volt a szállás. Párom csak ősszel volt velem Miskolcon, nekem szerelemhely, és most nyáron jobban fel akarta fedezni.
Most éppen tervezünk másfél napos balatoni kiruccanást a balatonlellei vidámpark miatt, ami eredetileg nem volt tervben. De előző évben túlhajtottam magamat a v.p.-vel és másnapi programmal kaptam egy napszúrást... Emellett visszajött hozzám egy nagyobb adag pénz és be tudjuk illeszteni. :-)
Egyébként szinte minden hétvégén "nyaralok" - többnyire Gárdonyon és Esztergomban. :-)
35/F
9/31 anonim válasza:
Sehol. A gazdagok szórakozása a nyaralás, mi nem vagyunk gazdagok.
10/31 anonim válasza:
A 4 fal között, mint mindig. De le lett festve, így nagyobb az újdonság varázsa xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!