Hogyan telik a nyaratok? Voltatok nyaralni? Mit terveztek az utolsó hónapra?
Kösz kérdést, jól.
Igen, voltam nyaralni. Valamint néha lenéztünk a Balatonra ilyen egy napos strandolásra.
Utolsó hónapra azt terveztük, hogy meglátogatjuk Pesten a rokonokat, valamint 1-2 napra kimegyünk olaszba. :)
És, neked hogy telik? :D
Hát jól. Legalábbis nekem jól :D
Nemesnépen voltunk eddig nyaralni, az Abbáziában [link]
Lehetett ott lovagolni, és mivel járok is lovagolni már fél éve, ezért ott is lovagoltam :D
Nagyon jó városlátogatásokat lehetett tenni azonkívűl, el lehetett menni Szlovéniába, Ausztriába, és Horvátországba. Szlovéniában van egy nagyon jó fürdő (Moravske Topolice), és egy botanikus kert *--* A fürdőben is nagyon jókat lehetett úszni, a botanikus kert meg valami meseszép *------* Horvátországban Varazsdon meglehetett nézni a Zrínyi Várat, az is nagyon jó, de azonkívűl Varazsd utcái is gyönyörűek, ajánlom :D:) Ausztriában van egy nagyon szép szlovén-osztrák kisváros, Bad Radkersburg.
Persze magyar városokat is meglehet látogatni ott, itt megtalálsz mindent :)) [link] hotel/magyar/latnivalok
Nemesnépen is van ám fürdő, nem csak Szlovéniában am. :DD Viszont a Szlovén fürdő azért jobb.:}
Szóval csak ajánlani tudom Nemesnépet.:DD
Most meg azt tervezzük hogy majd elmegyünk a Horvát tengerpartra, azt is ajánlom, mert biztos gyönyörű , alig várom *--*
Nekem most kezdődik a nyár, mert eddig dolgoztam.
Jövőhéten Balatonon leszek, azt követő héten a Szigeten, utána meg Horvátországban, aztán megint a Balatonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!