Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Voltatok már így nyaralni?...

Voltatok már így nyaralni? Kibírható a buszozás? Hány óra az út?

Figyelt kérdés
Egy utazási irodánál láttam, hogy szerveznek Krk szigetre nyaralást busszal. Aki esetleg volt kicsit mesélhetne milyen Krk sziget, vagy ha más helyen jártatok busszal, akkor arról is szívesen várom a beszámolót.
2024. jún. 8. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm volt Spanyolországban busszal azt mondta soha többet.

De nyilván Krk közelebb van.

Egyébként maga a sziget nagyon szép és változatos a tengerpart.

2024. jún. 8. 11:06
 2/7 anonim válasza:
68%

Nem, a buszozás kibírhatatlan.

Az első órában tikkelni fogsz, a másodikban rángatózni kezd a lábad, a harmadikban epilepsziás rohamokban fetrengsz majd és folyni fog a nyálad. A 4. órában az utastársaidat fojtogatod majd, az 5.-ben a sofőrt, a 6.-ban kitöröd az ablakot és egy üvegdarabbal vagdosod a csuklódat, a 7-ben benzint iszol, majd a legvégén felrobbantod a buszt és közben sátáni kacagást hallatsz.

A világtörténelem során még soha senki nem élt túl ép elmével egy utazást a köpésnyi távolságra lévő szomszédos országba, soha, soha, soha.

2024. jún. 8. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem. Európán belül nem látom értelmét az utazási irodának. Buszozni meg rühellek.

Honnan tudjuk, hogy te mit bírsz ki?

Gondolom az utazási iroda oldalán le van írva, hogy mennyi idő az út.

2024. jún. 8. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Krk Budapesttő 500 km-re van, végig autópálya, autóval 5-6 óra, szervezett busszal inkább 8 a sok megállás miatt. De minden azon múlik, mit akarsz és mik a lehetőségeid.

Krk városa nagyszerű, és számos más szép település is van ott. Tömegközlekedéssel nem egyszerű.

Horvátországban nagyon sok szép hely van, de a terepviszonyok miatt mozgékonyságra (több hely bejárására) csak autó alkalmas, különben a cél elérése nagyon nehézkes, az utazási idő hosszú.

2024. jún. 8. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi 2 éve Vis-szigeten voltunk párommal ilyen autóbuszos szervezett nyaraláson. Párom kevésbé viselte jól az utazást, mint én. A hely viszont csodaszép volt.
2024. jún. 8. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Krk még sima busszal is, pedig ha tehetem, budira is inkább repülővel megyek.
2024. jún. 9. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Még gimiben voltunk busszal Írországban...

Odafele megálltunk 1 éjszakára Belgiumbam, így kibírható volt.

Igen, baromi hosszú meg fárasztó még úgyis, hogy 3-4 óránként megálltunk de őszintén, senki sem panaszkodott és nekem is egy jó élmény volt a buszozás, jól bírtuk.

Persze 16-17 évesek voltunk, idősebb fejjel lehet nem vállalkoznék.

De Krk simán, az nincs annyira messze, szerintem teljesen okés busszal.

2024. jún. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!